я пекла цей пляцок для Великоднього столу,вийшов гарно,робила строго по рецепту,смак неповторний,ніжний,мякий,тане р роті-всі були в захваті, gutka дуже дякую!!! супер!!(не встигла сфотографувати
tani4ka, Ірця,Я теж пекла все по рецепту дуууууже сподобалось!!!!!!!!!!!!тільки цукру трохи більше треба дати в сирну масу, як на мене, а так пляцок бомба!!!шкода що не сфотографувала........ Дякую велике Катрусі!!!
dana, читайте уважно рецепт, печеться один великий корж, який складається з трьох шарів і розрізається пополам, НЕ повздовш, а на дві рівних частити, навпіл ці дві частини складаються, а між ними крем
бляшку брати велику для випікання коржа - розміри вказано врецепті