Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 пляцок "Три бажання"
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
21 жовтня 2012 14:50
Повідомлення #21


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Прошу "Бажання" :smile: у моєму виконанні. Всьо робила строго по рецепту , тільки не мала цукати , тому і не давала їх .Коли все зробила , не могла поняти ніяк нашо того цукру на пергамент , коли корж вже охолов , перевернула його на той пергамент , та цукор зовсім не тримався :laughing: Напевно треба гарячим перевертати аби то карамелізувалось чи шо !? не знаю...
Друге - що у мене коричневий корж дуже в дирках всередині .Ага! і ше одне , коричнева маса в мене вийшла затяжка , бо як накладала , трохи топилась у сирній масі, треба було напевно менше муки давати. А взагальному пляцок суперовий, і кавова маса там дуже пасує. Дякую Каті за рецепт!!! :m05004:



--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
chajka
21 жовтня 2012 15:10
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Цитата: LiLu
тільки не мала цукіні , тому і не давала їх
:lol: , то тре було кабачка дати :lol:
ти ,певно мала на увазі цукати?
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
21 жовтня 2012 15:36
Повідомлення #23


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: chajka
, то тре було кабачка дати
ти ,певно мала на увазі цукати?



Ааааааа! ну та!!! :lol: зара виправлю

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
gutka
21 жовтня 2012 19:37
Повідомлення #24


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: LiLu
Дякую Каті за рецепт!

давно я його не пекла, дуже смачний пляцок
Цитата: LiLu
треба було напевно менше муки давати

з борошном так завжди - воно різне, тому завжди спершу додаю 3/4 від норми а потім підсипаю довіряючи власному досвіду


Цитата: LiLu
перевернула його на той пергамент , та цукор зовсім не тримався


я вважаю це потрібно для того аби верх пляцка не приклеївся до паперу


Цитата: LiLu
і кавова маса там дуже пасує


наступного разу додам каву
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
21 жовтня 2012 20:26
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: gutka
я вважаю це потрібно для того аби верх пляцка не приклеївся до паперу

так, я не посипала (замоталася і забула) то прилипло добряче)))

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
tani4ka
22 жовтня 2012 12:45
Повідомлення #26


Молода господинька
  • 34

Репутація: 73
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 31
Реєстрація: 5.02.2012

ICQ:--

Бали: 271
А мені той цукор теж весь ссипався на стіл, як на мене, то він непотрібний. В мене такий корж спікся, що можна і без пергаменту, просто перевернути на деревяну дошку, і нічого не прилипло.
Але це, мабуть, залежить від того, яке тісто зверху: якщо замішано рідко, то могло б і прилипнути, якщо густіше, то точно не прилипне)))
Перейти на початок сторінки
Кіра
22 жовтня 2012 12:49
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
гарний пляцок....буду пекти на ці вихідні на ХЕЛОВІН)))))
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
22 жовтня 2012 20:02
Повідомлення #28


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: tani4ka
мабуть, залежить від того, яке тісто зверху: якщо замішано рідко, то моголо б і прилипнути, якщо густіше, то точно не прилипне)))

О! то в мене таке тісто і вийшло , густим, тому корж зверху був гладенький , і цукор був зайвий.

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
22 жовтня 2012 20:56
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
І я його недавно пекла. Але паляницю не розрізала, а допекла ще одну чисту коричневу.І в мене чогось мак не хотів триматися купи...А так пляцок добрий.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
6 січня 2013 09:00
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Дівчата, не маю пудинга((( Підкажіть , чим можна замінити?

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 19:27

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100