Прошу "Бажання" у моєму виконанні. Всьо робила строго по рецепту , тільки не мала цукати , тому і не давала їх .Коли все зробила , не могла поняти ніяк нашо того цукру на пергамент , коли корж вже охолов , перевернула його на той пергамент , та цукор зовсім не тримався Напевно треба гарячим перевертати аби то карамелізувалось чи шо !? не знаю... Друге - що у мене коричневий корж дуже в дирках всередині .Ага! і ше одне , коричнева маса в мене вийшла затяжка , бо як накладала , трохи топилась у сирній масі, треба було напевно менше муки давати. А взагальному пляцок суперовий, і кавова маса там дуже пасує. Дякую Каті за рецепт!!!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
А мені той цукор теж весь ссипався на стіл, як на мене, то він непотрібний. В мене такий корж спікся, що можна і без пергаменту, просто перевернути на деревяну дошку, і нічого не прилипло. Але це, мабуть, залежить від того, яке тісто зверху: якщо замішано рідко, то могло б і прилипнути, якщо густіше, то точно не прилипне)))
І я його недавно пекла. Але паляницю не розрізала, а допекла ще одну чисту коричневу.І в мене чогось мак не хотів триматися купи...А так пляцок добрий.
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...