Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 пляцок "Три бажання"
gutka
5 травня 2012 22:16
Повідомлення #11


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: tani4ka
Тільки наступного разу, мабуть, не буду давати до крему кави, а до тіста дам трішечки менше муки.

я також робила крем без кави, а борошно завжди потрібно давати спочатку трішки менше, а потім доавати по потребі, борошно різне
дуже гарно пляцок вдався
Перейти на початок сторінки
dana
6 травня 2012 17:43
Повідомлення #12


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую, що підказали, ще не зустрічала в рецептах що різати наполовину, тепер буду знати
Перейти на початок сторінки
oxanaox
7 травня 2012 09:21
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 48
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 105
Реєстрація: 14.03.2011

ICQ:--

Бали: 259
Я теж пекла ,всім спрдобався.Але я відразу поділила на два пляцки і тоді перемазала, кави до крему не давала і в сир дала більше цукру ,все вийшло.ДЯКУЮ ЗА РЕЦЕПТ.
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
8 травня 2012 01:05
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
у нас з пудингом проблена, ніде не можна купити, то чи можна його замінити в рецепті?
Перейти на початок сторінки
tani4ka
8 травня 2012 13:23
Повідомлення #15


Молода господинька
  • 34

Репутація: 73
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 31
Реєстрація: 5.02.2012

ICQ:--

Бали: 271
dana, я майже завжди так ріжу коржі: печу один корж 30х40 см, а потім готовий розрізаю на 2 частини: виходить 2 коржі розміром 30х20. Так час економиться)))
Перейти на початок сторінки
нетік
28 травня 2012 09:42
Повідомлення #16


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
gutka,
я з подякою за гарний рецепт. Робила два рази, перший раз з сухого маку, а другий-з готової маси. Хочу сказати що обидва варіанти дуже цікаві і смачні...
ось і фото

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
15 вересня 2012 09:33
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Підкажіть, будь ласка, наскільки він плотний? В мене 4ярусний торт, хочу поставити цей пляцок другим знизу - чи витримає, чи краще перенести його на 3-й поверх"?

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
tani4ka
15 вересня 2012 15:44
Повідомлення #18


Молода господинька
  • 34

Репутація: 73
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 31
Реєстрація: 5.02.2012

ICQ:--

Бали: 271
Pito4ka, як на мене, то він досить щільний, міцний, гарно ріжеться, як сирник. Можна ставити другим знизу.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
24 вересня 2012 00:13
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: tani4ka
Можна ставити другим знизу.

Тетяночко, вдячна тобі за пораду!!! :1f7: Плани змінювалися на ходу))), тому поставила його 2-м зверху. Але, думаю, що спокійно можна ставити і нижче - витримає
gutka, Я тебе обожнюю!!!!!! :belay: Робила вперше, ще й на замовлення, але ж знаю, що ти даруєш тільки першокласні рецепти!!!!! І не прогадала!!!! Пляцок - неймовірно смачний!!!! (я поки пекла - трохи покуштувала). Скажу чесно, тепер буду зраджувати Сакурі з Трьома бажаннями))))
Єдине, що змінила - зробила крем від uliana_y - вершки з білим шоколадом тут розповідала Але наступного разу притримаюся рецепта повністю, щоб насолодитися смаком в повній мірі))))
Робила в формі 20см, то ділила тісто на три частини, відповідно мала 3 коржа і 2 шаракрему. На вигляд - взагалі бомба!!!! Жаль, фото немає((((

Дякую!!!! :a0a:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Олюся
14 жовтня 2012 17:21
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Катя, дякую за цудовий рецепт! Оцінили і рідні і гості. Не залишилось ні крихти.
(вибачте за якість, фото з мобільного)

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100