Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Тортик з безе, Фото + МК безе
Galina_Nedomirko_
2 лютого 2012 20:29
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Іриска
Класний рецепт, а пудинг замінити чимось можна?

Пудинг можна замінити крохмалем.Коли немаю пудингу роблю такий заварний крем;
1 скл. цукру
1 скл. молока
1 ст.л. крохмалю
1 ст.л.борошна
Крохмал з борошном розвести в невеликій кількості молока.Решту молока поставити кип*ятити,коли закипить додати цукор,потім крохмал з борошном.Можна замість борошна додавати 2 ст.л. крохмалю.Коли охолоне збивати з маслом.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
2 лютого 2012 21:05
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Дівчатка,дякую всім за відгуки і плюсики.

А крем до цього тортика підійде любий.


Цитата: ІНЕСА
А пергамент треба змащувати маргариною чи нє?

Я форму змащую,застеляю пергамент,тоді викладаю безе.
Перейти на початок сторінки
Яілатан
2 лютого 2012 21:30
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Я теж спробую цей тортик, бо дуууууууууже люблю бізе. Дякую за детальний опис)))
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
2 лютого 2012 21:39
Повідомлення #14


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Дівчатка, а як використовуєте жовтки після безе?
Перейти на початок сторінки
Яілатан
3 лютого 2012 08:41
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Galina_Nedomirko_,
Скажіть будь-ласка, білки на бисквіт збивати дуже сильно,ьак як на безе? І жовтки , по-одному, це теж перемішувати міксером все? Дякую.
Перейти на початок сторінки
Лорі
3 лютого 2012 08:49
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Galina_Nedomirko_,
Дякую за рецепт :winked:
Цитата: Світлана Палюха
Дівчатка, а як використовуєте жовтки після безе?

жовтки можна використати до крему
Перейти на початок сторінки
Mironka
3 лютого 2012 09:25
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Цитата: Galina_Nedomirko_
Тортик з безе

Хочу спробувати цього тортика, але маю запитання стосовно бізе. Я помітила, що печеться воно десь на середньому рівні у духовці, а на нижньому ще стоїть протвень: бізе печеться так з ним чи без нього?

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
3 лютого 2012 13:52
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Світлана Палюха
Дівчатка, а як використовуєте жовтки після безе?

Я люблю пекти одночасно пляцки з безе і свою "Вишиванку",де йдуть до тіста жовтки,виходить економія яєць.
Цитата: Лорі
жовтки можна використати до крему

Лорі,цілком згідна.
Цитата: Яілатан
Скажіть будь-ласка, білки на бисквіт збивати дуже сильно,так як на безе? І жовтки , по-одному, це теж перемішувати міксером все?

Так і роблю.Збиваю добре білки на великій швидкості, поступово додаю цукор.Як цукор розчиниться,додаю по одному жовтки і збиваю на мінімальній швидкості міксера.А все решта- борошно,порошок,какао додаю і ложкою легенько перемішую.Бісквіти завжди вдаються.
Цитата: Mironka
Хочу спробувати цього тортика, але маю запитання стосовно бізе. Я помітила, що печеться воно десь на середньому рівні у духовці,

Безе печу не на середньому,а на мінімальному вогні,воно має так сушитися,бо інакше осідає.

Цитата: Mironka
а на нижньому ще стоїть протвень: бізе печеться так з ним чи без нього?

Коли купувала духовку продавець сказав,що цей протвень там повинен бути,щоб в духовці печиво не підгорало.Тому я все так печу і безе також.Це в мене газова духовка,дівчата кажуть,що в електричній безе швидше сушиться.
Перейти на початок сторінки
Mironka
4 лютого 2012 15:26
Повідомлення #19


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Цитата: Galina_Nedomirko_
Коли купувала духовку продавець сказав,що цей протвень там повинен бути,щоб в духовці печиво не підгорало.

Дякую за відповідь і пораду, спробую нею скористатись сьогодні ж. Про результат відзвітую.
У мене теж газова духовка і печу в ній лише бісквітні торти, бо печиво і хліб підгорає навіть на найвищому рівні :recourse:

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
4 лютого 2012 16:41
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Mironka
У мене теж газова духовка і печу в ній лише бісквітні торти, бо печиво і хліб підгорає

Думаю,кожен з часом знаходить підхід до своєї духовки.Я завжди коли печу хліб,печиво спочатку нагріваю 15-20 хв.на максимальному вогні,а коли ставлю протвень,зменшую температуру.
А ще коли підгорає знизу печиво добре покласти на низ духовки лист азбесту.Моя сестра вже давно з тим азбестом все випікає і чудово.
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 06:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 34
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100