Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Тортик з безе, Фото + МК безе
Яілатан
4 лютого 2012 18:07
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Galina_Nedomirko_,
Дякую, точно спробую такспекти бисквіт.
Перейти на початок сторінки
Mironka
5 лютого 2012 10:44
Повідомлення #22


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Цитата: Mironka
Про результат відзвітую

Обіцялась відзвітувати, отже: бісквіт виріс дуже гарно і пропікся теж чудово. Бізе сушила 3 години, хоча треба було ще годинку потримати (вже не мала сили чекати - була вже перша година ночі). Тортик вийшов смачний і гарненький, досить високий. Ось

Дякую за МК бізе :winked:

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
5 лютого 2012 12:25
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Мирослава,гарний тортик вийшов,я дуже рада.
А безе я часто ставлю на ніч сушити,лягаю спати,зранку готове.І чудове виходить.
Але то добре так сушити безе з горіхами чи з какао,бо чисто біле трохи вийде жовтуватим.
Перейти на початок сторінки
uliana_y
5 лютого 2012 13:47
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Galina_Nedomirko_
і поставити в духовку на мінімальний вогонь

В мене найменше то 50 градусів!!То не буде замало!??

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
5 лютого 2012 14:40
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: uliana_y
В мене найменше то 50 градусів!!То не буде замало!??

Улянко,навіть не знаю.В мене показує регулятор 150,а потім пише мінімум,то я на тому мінімумі і сушу.А яка то температура незнаю,дивилась в інструкцію,не написано.Але газ роблю якнайменший.
Може спробуй спочатку на 100.Хоча то класно,що є 50 градусів,може довше буде сушитися,але не пожовкне.Експерементуй.
Перейти на початок сторінки
galalviv
5 лютого 2012 15:05
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: uliana_y
В мене найменше то 50 градусів!!То не буде замало!??

В мене електрична духовка,тому виставити температуру легко.Бізе ставлю спочатку на 30 хв. на 160,а потім ще 1год 30 хв на 100 градусах-виходить супер.
Перейти на початок сторінки
Іванка
4 січня 2013 11:25
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
,
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
3 липня 2013 22:47
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: Galina_Nedomirko_
А ще коли підгорає знизу печиво добре покласти на низ духовки лист азбесту.Моя сестра вже давно з тим азбестом все випікає і чудово.

Я би радила викинути геть той азбест.Він дуже сильно токсичний. Почитай про нього. Не варто ризикувати здоров"ям!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
4 липня 2013 10:48
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
У мене питання до тих, хто випікає безе в електродуховці. В якому режимі, ви його випікаєте????
Бо поки у мене була газова старенька духовка - не було проблем із безе) А тепер ніяк не можу до неї пристосуватись, уже і час збільшувала, і температуру зменшувала - верх сушиться, а низ залишається вологим.
Я виходжу із цієї ситуації просто - перевертаю корж і досушую догори дном)) Але ж це не вихід)))) Порадьте щось)))
Перейти на початок сторінки
galalviv
4 липня 2013 12:00
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Volo-shka,
я печу в режимі "верх-низ" при 160 градусах пів год, далі зменшую до 100 і ще 1,5 години. Там ще є режим з обдувом-думаю, що теж можна спробувати, в мене ще не було нагоди, бо безе рідко печу.
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 06:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 28
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100