Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гостина в Галини, Запрошує Galina_Nedomirko_
лесик-лисик
27 січня 2012 10:54
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: Galina_Nedomirko_
Пиріжки

оце дійсно українська кухня просто вкуснятина, а не пиріжки і такі пухкенькі на фото. Дякую за рецепт!
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
27 січня 2012 16:47
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Марія Митник
А скажіть, воду з картоплі відлити,а як тоді розвести дріжджі.Дуже дякую.

Марічко,використовується і картопля і відвар.Напевно,зле пояснюю,я роблю так;коли картопля готова,зливаю відвар в окрему посудину.Добре розминаю картоплю і виливаю відвар назад до картоплі.Тоді в цей відвар з картоплею додаю дріжджі.
Перейти на початок сторінки
Anna_maria
27 січня 2012 17:53
Повідомлення #63


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 675
Цитата: Natalia4791
щоб не горіла олія під час жарення ,потрібно в пательню різати кілька кружечків сирої моркви

моя бабуся з цією цілью клала шматочки картоплі, а ми малі стояли і чекали не стільки на пончики, як на картоплю. Така собі картопелька фрі смачненька получається)))
Перейти на початок сторінки
Anna_maria
27 січня 2012 17:58
Повідомлення #64


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 675
Galina_Nedomirko_, дякую за рецепт смачних пиріжків. Я сьогодні пекла, такі пухкенькі вийшли. Але так як легких шляхів ми не шукаєм, я вирішила спекти їх з вишнями, от вони мені трошки й повитікали, але все одно залишилися смачненькими. )))
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
27 січня 2012 18:18
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Anna_maria
я вирішила спекти їх з вишнями, от вони мені трошки й повитікали, але все одно залишилися смачненькими. )))

Anna_maria,шкода,що не все вийшло як хотілося,видно вишні впускають сік.
Я частіше печу такі пиріжки до бульону з м*ясом,паштетом,картоплею,з яблуками.
Спробуй "Пампушки нашвидкуруч" з фруктовими начинками.Але,якщо чесно з вишнями я не пекла.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
27 січня 2012 18:38
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Пампушки нашвидкуруч


0.5 л води
100 грам цукру
100 грам олії
закип*ятити.Коли підстигне додати

100 гр дріжджів
2 яйця
Замісити як на вареники,відразу виробляти пампушки.
Роблю пампушки так;
розкачую тісто,стаканом роблю позначення де класти начинку


накрити другою половиною тіста


і витискати стаканом пампушки


Після того як пампушки будуть зроблені, пекти.

До години часу пампушки будуть готові.
Смачного!!!!!

Повідомлення відредагував Galina_Nedomirko_ - 17 січня 2013 09:02
Перейти на початок сторінки
Яілатан
27 січня 2012 18:38
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1172
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3845
Galina_Nedomirko_,
Я давно шукаю рецепт смажених пиріжечків. Цей точно підійде. Смакооота.
Перейти на початок сторінки
idianka
27 січня 2012 19:01
Повідомлення #68


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Galina_Nedomirko_
Пампушки нашвидкуруч


Пекла я ці пампушки, дуже мені сподобались, навіть забула була додати яйця :feel: , але все одно вийшли смачні і пухкі, дякую за рецепт :tongue:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
27 січня 2012 19:03
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Дорога Галинко!!!
Від усього серця вітаю з відкриттям авторської теми!!!
Скільки тут смакоти!!!!Мммм!Гарні страви,цікаві неповторні переписи і надзвичайні фото!!!У кожен витвір кулінарного мистецтва вкладено частинку душі і відчувається майстерність досвідченої господині.
Буду частенько забігати до Вас на кухоньку за спокусливим шматочком тортика до кави, і просто відпочити,-з насолодою переглядаючи смачні сторіночки!
Хай настрій Ваш завжди буде сонячним і в душі співає весна!
З повагою Майя

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 27 січня 2012 21:20
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
27 січня 2012 19:09
Повідомлення #70


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Вітаю з відкриттям темки! Бажаю натхнення!

Повідомлення відредагував Оксана4209 - 27 січня 2012 19:11
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 вересня 2017 03:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100