Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гостина в Галини, Запрошує Galina_Nedomirko_
Galina_Nedomirko_
2 лютого 2012 15:58
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Тортик з безе
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
6 лютого 2012 16:04
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Сирник на зимно

Рецепт на швидку руку або коли гості на порозі.
Печу бісквіт і перемащую отакою масою.
600 гр молока збивати 5 хв. з вмістом пакета.
Можна коржі змастити кремом,а всередину додати цю масу.
На смак дуже ніжний і повітряний.
Завжди вдома тримаю про запас.

Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
11 лютого 2012 22:04
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Піца на сирному тісті

Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
11 лютого 2012 22:18
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цвітна капуста з грибами


Потрібно;
цвітна капуста
гриби
сметана
часник,спеції
Цвітну капусту розібрати на суцвіття і відварити у підсоленій воді.
Потім на олії підсмажити так,щоб капусточка підрумянилась.Тоді додати грибочки(в мене печериці протушені з цибулькою), перемішати.
За хвилину-дві додати сметану і 2-3 зубчики часнику,сіль,перець до смаку,щоб тільки скипіло і страва готова.
Смакота!!!

Звіти та обговорення ось тут
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
11 лютого 2012 22:23
Повідомлення #75


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Галинко, з задоволенням відвідуватиму цю цікаву нову авторську темку.В добрий час!

Повідомлення відредагував Ксенічка - 4 грудня 2013 18:46
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
18 лютого 2012 21:57
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Пляцок "Богемія"



Тісто;
2 пач.маргарину
6 ст.лож. сметани
3 жовтки
борошна скільки забере
Маргарин посікти з борошном, додати збиті жовтки зі сметаною.Швиденько замісити тісто,приблизно як на вареники і поставити в холодильник на 12 год.
Поділити тісто на 6 частин,два коржі пекти чисті,а два коржі тісто+мак+тісто.(розкачати частину тіста,викласти макову начинку і прикрити другою частиною тіста).
Коржі перед випічкою поколоти,щоб не було пухирців.
Макова начинка;
1,5 стк.маку запарити і втерти з
1 стк. цукру
+ 2 жовтки
1 пач. порошку до печива
3 ст. л. манки
3 збиті білки

Крем;масло+варена згущонка.

Я до маку давала тільки білки.Крему може трошки забагато.Робила на око.

Повідомлення відредагував Galina_Nedomirko_ - 18 лютого 2012 22:03
Перейти на початок сторінки
idianka
18 лютого 2012 22:02
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Galina_Nedomirko_
Пляцок "Богемія"

Як він смачно виглядає! Дякую за рецепт, при нагоді буду пекти :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Roksolana
18 лютого 2012 22:13
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
пляцок "Богемія" вигляд смачнющий, я також беру в записник! Дякую за рецепт.

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Лануся07
18 лютого 2012 22:51
Повідомлення #79


Молода господинька
  • 34

Репутація: 66
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 60
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 288
Дуже гарні пляцки. Богемію беру в записник. А П2яну вишню я пекла уже два варінти, але твій цікавий, дуже апетитний. Можна рецептик? Дякую.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
19 лютого 2012 21:06
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Пляцок "П‘яна вишня"


Тісто;
6 яєць збити з
1 стк. цукру
+ 1 стк. борошна
5 ст.л. какао
1 ст. л. порошку

Яйця збити з цукром + все решта,добре вимішати і пекти в тортівниці.
В охолодженого коржа зрізати верхівку,вибрати середину,викласти крем,накрити верхівкою і залити шоколадом.
Крем;
300 гр. масла
1 б.згущонки сирої
крошки з торта
вишні(залиті спиртом чи горілкою)

Це рецепт в оригіналі,я робила трохи по-іншому.
Спекла в прямокутній формі три бісквітні коржі з какао.(пекла бісквіт на 4 яйця у формі 35*35)Один корж подрібнила і додала до крему.Крем робила з масла збитого з пудрою + мочені вишні.

Повідомлення відредагував Galina_Nedomirko_ - 19 лютого 2012 21:10
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 06:04

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100