Пляцок "Богемія"Тісто;
2 пач.маргарину
6 ст.лож. сметани
3 жовтки
борошна скільки забере
Маргарин посікти з борошном, додати збиті жовтки зі сметаною.Швиденько замісити тісто,приблизно як на вареники і поставити в холодильник на 12 год.
Поділити тісто на 6 частин,два коржі пекти чисті,а два коржі тісто+мак+тісто.(розкачати частину тіста,викласти макову начинку і прикрити другою частиною тіста).
Коржі перед випічкою поколоти,щоб не було пухирців.
Макова начинка;
1,5 стк.маку запарити і втерти з
1 стк. цукру
+ 2 жовтки
1 пач. порошку до печива
3 ст. л. манки
3 збиті білки
Крем;масло+варена згущонка.
Я до маку давала тільки білки.Крему може трошки забагато.Робила на око.