Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Пригощає Наталя, Рецепти Natalyadiva
Natalyadiva
8 серпня 2009 12:31
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Ось мої яблука солоденькі
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
8 серпня 2009 12:34
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
І сливи жовтенькі
(на блюдечку)
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
8 серпня 2009 12:35
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
tongue
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
8 серпня 2009 13:32
Повідомлення #74


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Краса!
Я в дитинсті жила у хаті, тепер в квартирі... І аж тепер зрозуміла, як то добре мати коло хати і яблука, і грушки, і городу трошки... Знаю, роботи коло хати багато, і вона ніколи не закінчується, але так добре, коли можеш вийти собі коло хати, зірвати смачненького чогось smile І не треба бігти за тим на базар)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Надія
9 серпня 2009 13:28
Повідомлення #75


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Наталочка, привіт! wink Вчора пекла корж з торта "Солодка мить", корж гарний високий. А сьогодні перемащувала. І от шоколад розтопився добре, змішала з маслом, все було добре. А коли дала збиті білки, то шоколад зробився більшими крупинками. Може я щось робила не так. Смак добрий, от то що крупинки чути на зубах. Дякую за пораду до бананів, щоб не чорніли. wink wink
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
9 серпня 2009 14:53
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Надя, мені приємно, що спекли мій торт. love Ви все робили добре, А крупинки получилися через те, що ви взяли напевно шоколад ваговий. В мене теж таке було. Краще брати пористий шоколад. Спробуйте ще раз, колись. Напишіть, який ви брали шоколад. wink

Повідомлення відредагував Natalyadiva - 9 серпня 2009 13:53
Перейти на початок сторінки
Надія
9 серпня 2009 19:20
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Так, Наталю, я брала на вагу, по 24 грн. за кг. І білий, і чорний шоколад на вагу брала. То значить через це. Вже буду знати, що брати треба пористий.
Торт дуже смачний, вже з"їли. ДЯКУЮ ТОБІ!!! love love love
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
9 серпня 2009 20:50
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
От бачите, Надя, вся справа в шоколаді, як я казала. Рада, що сподобався. wink
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
9 серпня 2009 20:59
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
ЗАПЕЧЕНІ БАКЛАЖАНИ



На 3 баклажани потрібно:
1 велика цибуля
1 велика помідора
2 зубці часнику
1 сире яйце
100 г твердого сиру
трошки горіхів грецьких
сіль, перець

Балажани розрізати поздовж напополам.



Запекти в мікроволнушці на максимальній потужності 8 хвилин.



Трохи остудити і ложкою вибрати мякоть.

Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
9 серпня 2009 21:13
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Тепер робимо начинку. З помідори зняти шкірку і порізати кубиками, мякоть баклажанів порізати, дрібно порізати цибулю і покласти смажити.



Посолити добре і поперчити. Додати часник через часникодавку. Смажити десь 5 хв.
Зняти з вогню, дати подрібнені грецькі горіхи, трошки тертого сиру і збите сире яйце.
Начинка не має бути рідкою.



Заповнити начинкою баклажани. Викласти в змащену форму і запікати при темп. 170С 30хв.



Потім витягнути посипати зверху сиром тертим і ще в духовку на 5-7 хв.
Подавати гарячим.



Смачного!!!

Повідомлення відредагував Natalyadiva - 9 серпня 2009 20:57
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 09:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100