Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Пригощає Наталя, Рецепти Natalyadiva
соля
31 серпня 2009 12:56
Повідомлення #181



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
А тут наче свято щодня!Вся випічка нарядна і ароматна.Гарна,чуйна і хороша гостодиня Наталочка!!!Щиро дякую що запросила до себе у гості.Буду заходити по частіше.
Перейти на початок сторінки
Яночка
31 серпня 2009 16:16
Повідомлення #182



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Наташа, вчора пекла печеня - серпантинчики. Чудовий рецепт! Хороше до кави! Дякую!!!
Тісто тоже розкатувала на фользі, так удобніше.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
31 серпня 2009 16:37
Повідомлення #183


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6360
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14620
Яночка, печеннячко дуже акуратненьке вийшло) Молодець! wink

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
31 серпня 2009 18:39
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Яночка, гарне печенько! Видно, що стараєшся. Мені дуже приємно!


Молодець!!!!


А я взагалі щось розлінилася, нічого робити не хочеться.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
31 серпня 2009 18:49
Повідомлення #185


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6360
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14620
Цитата: Natalyadiva
А я взагалі щось розлінилася, нічого робити не хочеться.

То певно всім Наталям не хочеться))))

Хотіла спитати тебе, я зробила лікер по твому рецепту, тільки з ожиною, а не малиною, скажи, де його тримати треба? В холоді, чи як? Місця в холодильнику нема, підвала теж нема, шо робить?))))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
31 серпня 2009 21:00
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Наталка в тебе дуже гарне печиво а корзиночки просто супер.
Перейти на початок сторінки
уляночка
2 вересня 2009 23:03
Повідомлення #187


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Natalyadiva, в тебе такі гарні рецепти!!!так багато!!! дуже смачні!!! особливо НІЖНІ МАФФІНИ З ВАРЕННЯМ
Молодець!!! Обов"язково попробую wink
Перейти на початок сторінки
уляночка
3 вересня 2009 10:15
Повідомлення #188


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785



Наталочко!!!
Вітаємо тебе з днем народження!!! Найперше і найбільше бажаємо Тобі здоров"ячка!!! Щоб завжди була здорова і ніколи не хворіла!!! Бажаємо, щоб у тебе було найсильніше кохання у цілому світі! І щоб синочок був потіхою для своєї мамусі. Щоб гарно закінчив школу, університет і привів до хати добру і гарну НЕВІСТКУ wink (це дуже і дуже важливо wink )

Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
3 вересня 2009 21:30
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Уляночка, дякую-дякую!!!
Заходь ще! Дуже рада своїм гостям!! love
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
3 вересня 2009 21:47
Повідомлення #190


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ З ПУДИНГОМ



Тісто:
450 г муки
250 г маргарини
1 ст цукру
1 яйце
2 жовтки
2 ст.л. сметани
1 ч.л. розпушувача
Замісити тісто. Розділити на 2 частини. Більшу покласти в холодтльник, а меншу - в морозилку.

Начинка:
5-6 більших яблук
2 ванільні пудинги
4 ст.л. цукру
600 мл молока
паніровочні сухарі( вмене їх не було, то брала манку)

Форму застелити пергаментом і змастити маслом.
Тісто з холодильника розкатати, викласти в форму і поколоти вилкою. Покласти на 10 хв в духовку при темп. 160С. Витягнути і посипати сухарями або манкою для поглинання вологи з яблук.
Яблукапочистити і порізати на 8 частин. Викласти на тісто.
Заварити пудинг на молоці і цукрі:
розвести пудинг в стакані холодного молока. Решту молока закипятити, ввести молоко з пудингом і на маленькому вогні довести до кипіння. Пудинг трохи загусне. Вилити гарячим на яблука.
Зверху потерти тістом з морозилки.
Пекти 50хв при 180С.





Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 вересня 2020 02:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100