Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гарячі страви, гарніри,страви на друге
Natalyadiva
9 листопада 2010 22:30
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Улянко, смачно ти готуєш! m05004
Перейти на початок сторінки
мари4ка
9 листопада 2010 23:28
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
ЛАНГУСТИ
Перейти на початок сторінки
lingrod
6 лютого 2011 20:51
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Фрікасе з курки



Страва дуже смачна і взимку і влітку, і дуже вигідна - урізноманітнюємо варену курку!

Отже, варимо поливку (так у нас називається курячий бульончик) з цілої курки. Коли зварилася курка - виймаємо її і трошки охолоджуємо, щоб можна було зняти мясо з кісток, а поливку доробляємо як нам треба - бо це зовсім окреме блюдо.
3 великі цибулі - порізати мілко, пожарити, додати 2 великі моркви, порізані кубиками, обжарити разом з цибулею, в кінці додати червоний солодкий перець і ще трошки прожарити, щоб відчувся запах того перцю, перекласти в каструлю.
Розібране мясо курки порізати кубиками, можна порвати на волокна, тільки не дуже довгі, докласти до цибулі і моркви, залити водою, щоб накрило , довести до кипіння.
Трошки прокип"ятити, може, 5-10 хвилин, курка ж у нас готова!
додати стакан сметани, посолити, ваші улюблені спеції, ще протушкувати із сметанкою хвилин 5-10 і готово!
Це -базовий варіант.
В залежності від того, що маєте на кухні, фрікасе можуть бути різнокольорові, наприклад:
жовте - баночка кукурудзи консервованої, з приправ -каррі;
зелене - баночка зеленого горошка, зелений перець - заморожений, або ж свіжий, порізана зелень (я забула дати)

червоне - помідори свіжі , свіжий червоний перець і томатна паста -ложка ( червоне ще не робила, придумовую на ходу).

Давно ще я підгледіла цю страву в кафе, її давали до гарніру на обід - рис або картопля. Одним словом, експериментуйте, дівчата, процес цікавий. :smile:



Перейти на початок сторінки
нетік
6 лютого 2011 20:58
Повідомлення #24


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
lingrod,
дуже дякую, що поділилась. обов"язково спробую і буду експерементувати.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
7 лютого 2011 11:07
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Lingrod дякую за цiкавий рецепт. Обовязково спробую приготувати.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 лютого 2011 10:45
Повідомлення #26


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
26 квітня 2011 18:19
Повідомлення #27


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Розкажу Вам смачну, пресчмачну підливку (якшо вже хто не розказав ))), перший раз я попробувала її на обід ,коли працювала в супермаркеті "Арсен"там вони називаються "Потрошки печені"і дуже густі.Я роблю їх як підливу.
Складники:
По 300 грм. печінки , шлунків , сердець курячих.Порізаних на шматки.
Все це відварити до готовності, печінка скорше вариться то вийняти першою.
Поки все вариться робимо зажарку : цибулю з морквою протушити на маленькому вогні. Я тушу в банячку в якому буду готувати .Як доварились шлунки і сердечка кидаємо до зажарки і печінку також, додаєм лавровий листок , перець духмяний, сіль та перець мелений ,на маленькому огні тушимо 5-7хв .Додаємо 1 ст ложку майонезу і сметану 0,5л . За бажанням підбиваємо мукою, ще має трошки покипіти. От і все готово ,смакує саме більше з картопляним пюре.Так смачно ,шо непередати словами :smile:


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
lana
26 квітня 2011 18:22
Повідомлення #28


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: LiLu
Так смачно ,шо непередати словами :smile:

Я думаю!!!! Такого апетиту нагнала, що хоч біжи до магазину за потрошками!!!!
Ні, сьогодні вже не піду, але рецепт забираю собі відразу!!!!!
Перейти на початок сторінки
Олюся
29 квітня 2011 18:27
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Капуста з ребрами


Капуста білокачанна
ребра свинні
томатна паста
майонез
сметана
сіль
перець
приправи
Капусту розрізати на 4 рівні частини, а потім на дольки (як кавун) кожну частину, але не дуже товсті. Ребра розділити на порційні куски. Капусту і ребра посолити, поперчити, додати томатну пастуі в різних частках майонез і сметану, можна додати улюблені приправи. Все добре вимішати і залишити на 4-12 год в холодному місці для маринування. Скласти усе в рукав для запікання і тушкувати в духовці на середньому вогні 2-3 год.
Смачного!
Рецепт мами куми Іри.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
lana
29 квітня 2011 20:30
Повідомлення #30


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Олюся,
Це моє улюблене поєднання !!!!! Дякую за рецепт!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 109
Гостей: 90
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100