М'ясо (свинину пбо куряче філе) так щоб можна було зробити 6-8 середніх биточків. Спагеті десь приблизно 300 грам Соус томатний 1 столова ложка Сіль, перець. Беремо м'ясо добре відбиваємо, солимо, перчимо даємо постояти. пропитатися. Тим часом ставимо варити макарони, варимо їх не до повної готовності. відкидаємо на друшляк промиваємо. Потім беремо м'ясо ріжемо його на смужки широною десь 2 сантиметра, а довжиною 7-9см. Далі беремо на смужку мяса кладемо трішки макаронів(3-4 макаронини складені у 2 рази пополам) і закручуємо макарони у мясо рівненько, далі скрачений лангуст кладемо на сковорідку тим місцем донизу де закінчилося м'ясо, тобто прижимаємо м'ясо, щоб не розкрутилося. І так з однієї сторони і обжарюємо. Далі беремо казанок на низ ріжемо салко(щоб лангусти не пригоріли), викладаємо зверху лангусти, кидаємо соус, заливаємо водою чи бульйоном, щоб води було рівно з лангустами, і ставимо тушитися на малий вогонь до готовності. Коли лангусти майже готові в казанок кришимо часник. Дуже смачна страва.
--------------------
Ні, я хочу крізь сльози сміятись, Серед лиха співати пісні, Без надії таки сподіватись, Жити хочу! Геть, думи сумні!
Привіт!Всім!!Я новенька і ще не дуже орієнтуюсь!!Якщо щось не так пршу вибачення!!))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Як той турок))Догадуюсь,що робити)))Це моя запіканочка з куркою та грибами!Рецепт давно переписала та з якого сайту не можу згадати!!Це нічого!!???)
--------------------
ой пишу рецепт!!)Хоча так не люблю писати!!) Тісто:50грам маргарину,1 яйце,3ст.л холодної води,200грам муки, 0.5ч.л солі. Начинка: 300грам філе,400грам грибів,100грам цибулі,сіль,олія,. Заливка:150 мл сметани,200грам твердого сиру,2 яйця,мускатний горіх,сіль(можна не давати,я пересолила трішки!)
Масло перемішати з водою і яйцем і додати решт інградієнтів ,муку поступово!І поставити в холодильник на 30хв. філе відварити,порізати на кубики і тушити з цибулькою,грибами.Остудити. Сир натерти на дрібні терці,додати сметану,яйця,мускатний горіх злегка збити.І додати зелень за смаком.Тісто викласти на деко з бортиками,потім йде заливочка)Випікати при 180С 35- 40хв і смачного!!)
--------------------
--------------------
це моя піца.З форуму "дівочі посиденьки". Тісто 200рам кефіру,1 яйце,1ч.л соди погасити отом,трішки солі,муки 2.5-3 стакани.Тісто має бути ,як на вареники.А начинка ,яку вже душа ваша бажає!!)
--------------------