Інгредієнти для рецепта Різотто з куркою 200 г рису 1 варена куряча грудка 500 мілілітрів курячого бульйону 300 г заморожених овочів 2 ст. ложки оливкової олії 2 цибулі-шалот 60 мілілітрів вершків 80 г твердого сиру сушений базилік за смаком сіль за смаком
Спосіб приготування :
Цибулю-шалот дрібно наріжте. Сир натріть на крупну терку. Відварну курячу грудку дрібно наріжте. У великій каструлі з товстим дном розігрійте оливкову олію і обсмажте дрібно нарізану цибулю з сушеним базиліком до м'якого стану. Додайте рис для різотто і все перемішайте. Після цього влийте в каструлю курячий бульйон і викладіть овочі. Доведіть на середньому вогні до кипіння, після цього зменшіть вогонь і готуйте протягом 10 хвилин, після чого 1 раз перемішайте і готуйте ще протягом 5 хвилин. Додайте подрібнене куряче м'ясо, вершки і сир. Зніміть різотто з вогню і залиште під кришкою на 10 хвилин. Я брала звичайний рис і цибулю звичайну. Рецепт взяла з сайту Апетитно.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!