Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Ласкаво прошу до мого столу, Рецепти Уляночки
уляночка
22 червня 2009 21:17
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Цитата: Natalyadiva
ананасовий я колись їла в гостях, але там замість горіхів був білок варений

Ой як цікаво. І добре було з білком? Як тобі той салатик?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
22 червня 2009 21:40
Повідомлення #22


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6360
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14620
десь твій крілик так тікає lol
Дякую за рецептик)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ir71
22 червня 2009 21:57
Повідомлення #23


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Сподобався мені той кролик,цікавий рецепт.А то у мене все в сметані та й в сметані.Треба і щось інше спробувати.Дякую уляночка,за рецептик belay
Перейти на початок сторінки
уляночка
22 червня 2009 22:04
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
По рецепту там ще дають трошки ізюму і фісташки ( подрібнені і підсмажені). Я так робила, але мені найкраще смакує без того всього. що забагато, то не завжди добре....
Перейти на початок сторінки
уляночка
25 червня 2009 14:24
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Баклажанні рулетики з горіховою начинкою




Баклажани нарізати вздовж тонкими пластинами. Замочити їх в солоній воді. Обсмажити на сковороді з мінімальною кількістю жиру. Кожний кусочок обмакнути серветкою (щоб видалити зайвий жир).
Начинка: горіхи перемолоти, додати часничок, трошки потертого твердого сиру і чуть – чуть майонезу. Добре вимішати.
Баклажанову пластинку чуть-чуть змастити майонезм. На кінець пластинки даєм начинку і закручуєм баклажан рулетиком. Смачного!

Якщо любите, щоб закуска була гострою - дайте по- більше часнику.

Повідомлення відредагував уляночка - 25 червня 2009 13:27
Перейти на початок сторінки
ir71
25 червня 2009 16:03
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Супер закуска!Знаю що дуже смачно...
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
26 червня 2009 08:44
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Смачні баклажани!! І я так роблю, а ще роблю так - замість горіхової начинки кладу кусочок помідорки.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
26 червня 2009 08:50
Повідомлення #28


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6360
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14620
Уляна, шось я твоїх баклажанів не бачила вчора) Зроблю певно на завтра гостям)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
26 червня 2009 10:50
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Цитата: Natalyadiva
замість горіхової начинки кладу кусочок помідорки.

Я тоже так робила!!! wink Але недавно на весіллі попробувала з горіхами. нам всім сподобалось. Правда - це не буденна страва. Більше підходить на якісь свята.
Перейти на початок сторінки
уляночка
26 червня 2009 11:26
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Бісквіт з приколом




5 яєць
3/4 скл цукру
3/4 скл муки
1/4 скл крохмалю

Білки відділити від жовтків. Збити в круту піну. По - трохи давати цукор. В кінці додавати жовтки. Муку з крохмалем легенько вмішати в білок ( на низьких обертах міксера)
Тортівницю викласти папером для випічки, посмарувати. Вилити бісквітне тісто і поставити і гарячу духовку 160*С на 40хв.

Тільки що спечений корж у формі кинути з відстані 60-70 см на підлогу. охолодити.


Не бійтесь кинути біскіт на підлогу ( я так само довго вагалася, але цікавість перемогла). Напевно, при ударі щось там відбувається і тісто не осідає!!! дуже гарний рецепт!
Рецепт розрахований на форму діаметром 20-22 см. Я робила у формі діаметром 26 см

Повідомлення відредагував Натонька - 20 листопада 2011 17:09
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 7 серпня 2020 22:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Cześć
  Пише okavexyqy (9 липня 2020 09:42)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 14
Користувачі: Jeffreyclatt
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100