Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
Natalyi
3 лютого 2013 17:40
Повідомлення #401


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: jul4uk
Дякую за рецепт, рибка - супер!!!!!

jul4uk, я рада , що Вам сподобалась рибка ! Смакуйте наздоров'я !!!
( Якщо можна, то фото закиньте у тему ТУТ)

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
3 лютого 2013 23:41
Повідомлення #402


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Сьогодні на форумі побачила дописи про Бите скло. Тому викладу і свій рецепт (точніше мамин) . Протягом місяця готувала його вже тричі ( щось він в мене дуже швидко розходиться :feel: )

Бите скло




1 л сметани
пудра цукрова (до смаку)
20 г желатину
2 п. галяретки
1 п. крекеру


Кожну пачку галяретки розчинити в 300 мл води (окропу). Як застигне - порізати на кубики.
Желатин залити холодною водою. Як вбере воду - розтопити.
Сметану збити з пудрою ( але трішки, щоб не була дуже густа). Наприкінці збивання влити тонкою цівкою желатин.
Вимішати кубики галяретки і крекер з сметаною і вилити у форму. Залишити в холодильнику до застигання (застигає швидко)
P.S. Щоб гарно виглядало в розрізі, вилити на дно форми трішки сметани, тоді викласти галяретку, знову сметану, тоді печиво, сметану і т.д.
Я використовувала силіконову форму, тому нічим не стелила (потім добре відстає). В іншому випадку застелити форму харчовою плівкою.
Розраховано на форму 23 см в діаметрі.
Інколи до сметани даю не 20 г желатину ,а 10 г желатину (набухшого і розтопленого ) + 1 п. лимонної галяретки , розчиненої у 160 мл окропу(виливаю в сметану , коли підстигне)
Смачного !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
6 лютого 2013 00:03
Повідомлення #403


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Кекс Блондинка




120 г масла м'якого
150 г цукру
2 яйця
1 п.ванілі
1 ч.л. розпушувача
250 г борошна

1 яблуко
0,5 скл. горіхів
10 шт. фініків


Масло розтерти з цукром і ваніллю. Розтираючи, по одному додати яйця. Розпушувач вимішати з борошном і додати до суміші. Добре перемішати.
Яблуко і фініки порізати кубиками, горіхи посікти. Все додати до тіста. Випікати до золотистого кольору.
Смачного !

P.S.
Фініки не давала , думаю ,що можна дати і чорнослив.
Яйця були малі, тому пішло десь 200 г борошна. (тісто виходить дуже густим, але не міситься)
Рецепт колись виписала з польського блогу.

Повідомлення відредагував Natalyi - 6 лютого 2013 00:04
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
6 лютого 2013 00:06
Повідомлення #404


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Торт Мисливський (Вишнево-мигдалевий), ММ

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
6 лютого 2013 03:15
Повідомлення #405


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Natalyi
Яблуко і фініки порізати кубиками, горіхи посікти. Все додати до тіста. Випікати до золотистого кольору.


Такий гарний кекс на фотографії і розріз апетитний. :tongue:

Natalyi а при якій температурі ти печеш і якого розміру в тебе форма?

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 6 лютого 2013 08:09
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Natalyi
6 лютого 2013 12:41
Повідомлення #406


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: ОЛЕСЯ
Natalyi а при якій температурі ти печеш і якого розміру в тебе форма?

ОЛЕСЯ, печу при середній температурі (десь 180 напевно, бо в мене в духовці нема термометра, а є 1-2-3, то печу все на 2)
Форма для кексу в мене 23 см і дірка всередині 8 см. Він виходить невисоким на цю форму, тому на другий раз буду брати подвійну порцію.
Всім дякую за плюсики !!!

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
7 лютого 2013 21:31
Повідомлення #407


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Крильця курячі під гірчично-медовим соусом




Пропоную варіант швидкого приготування крилець.
Крильця розрізати надвоє, посолити, поперчити. Розігріти сковорідку, влити небагато олії. Викласти крильця в один шар (виставити середній вогонь), накрити їх фольгою (не покришкою !) і смажити приблизно 7 хв. Тоді перевернути на другий бік, знову накрити фольгою і смажити ще 7 хв. (Суть в тому, що під фольгою вони просмажуються і виходять із скоринкою)

Соус - 1 ст.л. меду+ 1 ст.л. гірчиці (перемішати) Полити соусом крильця чи просто макати їх в соус.

Смачного !
Рецепт з програми,, Все буде добре,,

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
KASYA
7 лютого 2013 21:46
Повідомлення #408


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Справді, це дуже смачно. Я теж останнім часом роблю такі соуси до курки, до крилець чи до бедер або гомілок. Складники міняю: гірчиця там, чи соєвий соус, чи часник і якісь трави, але мед додаю обов"язково. Дуже смачно і мед додає таку золотавість готовій страві.

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
7 лютого 2013 22:10
Повідомлення #409


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Natalyi
Крильця курячі під гірчично-медовим соусом


це крильця чи гомілки на фото???

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 7 лютого 2013 22:10
Перейти на початок сторінки
Natalyi
7 лютого 2013 22:28
Повідомлення #410


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Ірка-Шкірка
це крильця чи гомілки на фото???

Ірусь, це крильця. Просто на фото виглядає велике то крило. Крило має таких собі три частини, то я розрізала по суглобах - виходила така собі мала литочка+ та частина,що має дві кісточки (ту третю кінцеву частину відкидала)

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 92
Гостей: 89
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100