Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
ir71
7 листопада 2009 08:19
Повідомлення #81


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Руслана П,мастика на торті тобто на кремі,або на гашаші,взагалі не сохне.Вона залишається мягкою.Але варто робити за добу до подання на стіл,так як мастика добре застигає у холодильнику,а потім краще ріжеться.
Перейти на початок сторінки
Руслана П
7 листопада 2009 17:56
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую за консультацію smile
Перейти на початок сторінки
Надія
7 листопада 2009 19:03
Повідомлення #83


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Ірочка, торт як казка. Дякую що подробно роз"яснила з мастикою. В тебе золоті руки і маєш багато терпіння до того. love
Перейти на початок сторінки
olga
8 листопада 2009 01:40
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
ir71
olga,для того щоб пояснити як зробити таку мастику то потрібен ще один майстер-клас показувати.Але я попробую пояснити.
Спочатку я з голубої мастики роблю жгутики і окремо кожен промазую синьою фарбою.Далі їх один до одного стулюю,типу як торт "МОНАСТИРСЬКА ХАТА"від Natalyadiva wink Коли трохи підсихає то нарізаю на тоненькі пластинки і знову докупи,але вже як "коврик"роблю.А далі розкатую.
Незнаю чи зрозуміло пояснила,якщо ні то вибачай.Попробую зробити фото щоб досконало і ясно було.


Іруся, дуже гарно пояснила. Дякую! Я зрозуміла. Вже аж сверблять мене руки щось прикрасити. Ще би була оказія і час... laughing
Перейти на початок сторінки
olga
8 листопада 2009 10:54
Повідомлення #85


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
ir71
Рецепт мастики з маршмелоу


Урааааа! Я нарешті навчилася робити мастику!
Але напочатку, як в тій приказці було:Видно, що наша Феська хліб місить, бо і ворота в тісті. lol
Але Феська виправилася. Мастичка в кульочку в холодильнику чекає. Така файненька. Як вже щось прикрашу, то відчитаюся.
Перейти на початок сторінки
ir71
11 листопада 2009 16:05
Повідомлення #86


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Добрий день усім!Сьогодні у мене було натхнення до праці і я хочу з вами поділитися своїм МК по виготовлення квіточок-братчиків.Може це не новина для когось,але думаю що нові люди у цій справі,щось корисне для себе зачерпнуть



Ось отримали таке


і з мастики іншого кольору

Перейти на початок сторінки
ir71
11 листопада 2009 16:09
Повідомлення #87


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
далі знову з мастики вирізаємо форму вироба,що нагадує сердечко



а також простий невеличкий кружечок,на який будемо ложити і зклеювати всі листки квітки.Ось як на фото


Перейти на початок сторінки
ir71
11 листопада 2009 16:13
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Клеємо по чотири листочки на один кружечок.Далі з мастики третього кольору вирізаємо один листочок і клеємо до наших попередніх чотирьох



А на вершочок-наш виріб у формі сердечка.Все зклеюємо з допомогою звичайної водички або горілки,але чу-чуть(зомсім трішечки)



Перейти на початок сторінки
ir71
11 листопада 2009 16:18
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Для сушки я використовую формочки для кексів,застелені фольгою,щоб мастика не прилипла.І ось так я ставлю вироби сушитися на 1 тиждень





Далі,коли квіти підсохли,роблю тичинку зі зубочистки і вставляю в центр квітки.
Перейти на початок сторінки
ir71
11 листопада 2009 16:22
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Незнаю,коли мої квіти пригодяться мені для прикраси торта,але вони готові і можуть зберігатися у картонній коробці до 3 місяців.А за цей час,я знайду можливість спекти торт!!!

Звичайно,на торті квіти ще будуть підфарбовуватись до належного природнього вигляду.А ось такі вони зараз


Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 вересня 2019 02:40

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100