Сьогодні я хотіла б з вами поділитися майстер-класом по прикрашанню (покриванням)торта мастикою.Тільки не судіть строго,бо цього всього я навчилася сама,без допомоги зі сторони.
Відразу попрошу недивуватися нерівностям бо у мене торт задуманий з двома різними мастиками.Знизу на 1/4торта розкатана інша синя мастика.В процесі роботи всі нерівності треба видалити,притиснути руками Лишнє я обрізала з допомогою звичайних ножничків.І ось у мене получилась така заготовка
Далі прикрашаю завчасно приготовленими і вже підсушеними виробами
olga,для того щоб пояснити як зробити таку мастику то потрібен ще один майстер-клас показувати.Але я попробую пояснити. Спочатку я з голубої мастики роблю жгутики і окремо кожен промазую синьою фарбою.Далі їх один до одного стулюю,типу як торт "МОНАСТИРСЬКА ХАТА"від Natalyadiva wink Коли трохи підсихає то нарізаю на тоненькі пластинки і знову докупи,але вже як "коврик"роблю.А далі розкатую. Незнаю чи зрозуміло пояснила,якщо ні то вибачай.Попробую зробити фото щоб досконало і ясно було.