300 гр говяжого мяса
200 гр свинного мяса
2 жовтки
1 цибуля
сіл, перець, спесії до смаку
100 гр твердого сиру для начинки
1 п. майонезу
200 гр твердого сиру для обволікування
Мясо і цибулю перемолоти на фарш. До нього додати жовтки, спеції і добре вимішати. Робити котлетки, в них класти шматочок сиру і закручувати іх в тефтельки. Т,і в свою чергу, виложити на деко і спекти в духові.
Коли тефтельки остудяться, обмаститиїх майонезом і обволікти в тертому сирі
Тефтельки можна начиняти не тільки сиром, а й меленими грибочками, або я ще дуже люблю з чорносливом
Рецептик моєї тітки з Бродів. Я трошки внесла зміни....
То рафаєлло просто суперова закуска на будь- який стіл!
Всім смачного!