Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Печиво » Конвертики з яблуками
 

Конвертики з яблуками

12 лютого, 2012  |  Коментів (11)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Конвертики з яблуками


3ст муки (480гр)
250гр маргарини
1ст сметани
1ст л цукру
50гр дріжджів (або 6гр сухих)
четвертинки яблук з компоту

Маргарин перетерти з мукою. Сметану розтерти з дріжджами. З"єднати докупи і замісити тісто. Залишити на 1год. Розкачати, порізати квадратиками. На кожний квадратик покласти яблука четвертинку і з"єднати кінчики тіста. Пекти у духовці при 200 градусах 20-25 хвилин. Охолоджені конвертики присипати цукровою пудрою.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з мого записничка.



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Tatiana (14 лютого 2012 21:33)


Група: Кондитер
Коментарів: 46
Класні конвертики. Легкі в приготуванні. Люблю таке тісто, воно виходить крихке і разом з тим м"якеньке. winked
 



#2 написав: Ксенічка (15 лютого 2012 00:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 756
Гарне фото та передати смаку нажаль не може,але знаючи смак чудних конвертиків так і хочеться їх скуштувати!
 



#3 написав: Кіра (15 лютого 2012 15:13)


Група: Кондитер
Коментарів: 169
такі засніжені )
 



#4 написав: Майя Шутенко (16 лютого 2012 09:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Конвертики-неймовірні,ніжні,наче солодкі сніжинки!!!!!
 



#5 написав: нетік (16 лютого 2012 20:09)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Дякую дівчата, вони справді ніжний смак мають...ми часто такими смакуємо...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#6 написав: Мандаринка (20 лютого 2012 11:50)


Група: Гості
Коментарів: 0
А якщо використовувати свіжі яблука. то скільки часу вони повинні пектись?
 



#7 написав: нетік (20 лютого 2012 21:14)


Група: Модератор
Коментарів: 75
неможу сказати, мабуть треба яблука перед тим протушити, бо поки яблука спечуться, тісто може згоріти...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#8 написав: Natalyadiva (23 лютого 2012 04:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Смачне печиво! winked
 



#9 написав: Ксенічка (19 лютого 2013 15:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 756
Дуже смачні та ніжні...ніжні... love
 



#10 написав: Тюша (19 лютого 2013 18:21)


Група: Гості
Коментарів: 0
Це дуже смачні конвертики, мені вони дуже сподобались!!! Дякую дуже дуже. Робила вже багато разів. І свіжі яблука ставила, нічого не згоріло.
 



#11 написав: ya.matviy (3 жовтня 2013 15:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Попробуйте з бананом дуже смачно!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в09:52:24

я щойно спробувала і воно мені додалось, так на хрестик натискала
Відповісти
Марія Митник
Марія Митник
Вчора в23:11:05

Дівчатка!Як зробити закладку з Головної. Натискаю на +. а воно не зберігається, хоч колись завжди закидалось...
Відповісти
mona liza
mona liza
Вчора в15:24:52

дівчата порадьте рецепт консервованої квасолі в томатному соусі(без помідорів ,баклажанів)
Відповісти
Натонька
Натонька
20 серпня 2014

Маруня, ні, я нікого не переводила нікуди, чесно! Можливо ви просто не заходили цілий рік на сайт? Там якось стоїть така штука, що як рік не заходиш, то потім викидує з сайту
Відповісти
Маруня
Маруня
19 серпня 2014

Доброго дня,
вітаю усіх зі святом!
Натонько, мене було переведено у статус гостя, це я порушила якісь невідомі мені правила?
Відповісти
Натонька
Натонька
18 серпня 2014

maryana0511,
фото там мікроскопічне, тому я його не пропустила. Фото має бути таке як у всіх
Відповісти
maryana0511
maryana0511
16 серпня 2014

Натонька,Я пробувала додати рецепт,як готовити рис і фото,Але чомусь не виставили його.А фото якого розміру має бути?
Відповісти
Натонька
Натонька
15 серпня 2014

maryana0511,
Додайте до того рису фото нормального розміру
Відповісти
maryana0511
maryana0511
15 серпня 2014

Хто хоче індійський морський рис.Можу поділитись.
Відповісти
ro_sa
ro_sa
15 серпня 2014

Я роблю таку заправку властиво без рецепту. Просто в банячок ріжу помідори і трохи болгарського перцю, варю поки все добре розвариться і перетираю через друшляк, щоб усунути шкірки. Тоді трохи солі до смаку, закипіло і розливаю в стерилізовані гарячі банки 0,5 л і закатую. Все
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 1
Користувачі: yabloko71, Магда
Роботи: Google Bot, robot Bot, crawl Bot, Mail Ru, Yandex Bot, spider Bot, Google AdSense

Останні 20 відвідувачів на сайті: Valentyna, Фіалочка, Лорі, lazarolya, Олька-парасолька, semerjak, zhe-maria, Светочка, Наталочка, Марія Митник, lana, tanya75, боженка, Валюша, natali, Галичанка Надя, Мусічка, Магда, olga1969, Cathrynesoa

Нове на форумі
 
Вітаємо Soni з Днем народження
  Пише Kvitochka (Сьогодні, 12:20)
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише chajka ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише chajka ()
Вітання для Маркіяна - сина Яруськи
  Пише idianka ()
Дитячі тортики -6
  Пише Христина) ()
Вітаєм з днем народженням Natalyi (Наталію)
  Пише Канарейка ()
Весільні торти-2.
  Пише Христина) ()
Вітання для ОЛЕСІ
  Пише Darka ()
На кухні у Лариси
  Пише Larisa ()
Торти прикрашені шоколадом
  Пише idianka ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100