Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Печиво » Конвертики з яблуками
 

Конвертики з яблуками

12 лютого, 2012  |  Коментів (11)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Конвертики з яблуками


3ст муки (480гр)
250гр маргарини
1ст сметани
1ст л цукру
50гр дріжджів (або 6гр сухих)
четвертинки яблук з компоту

Маргарин перетерти з мукою. Сметану розтерти з дріжджами. З"єднати докупи і замісити тісто. Залишити на 1год. Розкачати, порізати квадратиками. На кожний квадратик покласти яблука четвертинку і з"єднати кінчики тіста. Пекти у духовці при 200 градусах 20-25 хвилин. Охолоджені конвертики присипати цукровою пудрою.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з мого записничка.



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Tatiana (14 лютого 2012 21:33)


Група: Кондитер
Коментарів: 46
Класні конвертики. Легкі в приготуванні. Люблю таке тісто, воно виходить крихке і разом з тим м"якеньке. winked
 



#2 написав: Ксенічка (15 лютого 2012 00:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 756
Гарне фото та передати смаку нажаль не може,але знаючи смак чудних конвертиків так і хочеться їх скуштувати!
 



#3 написав: Кіра (15 лютого 2012 15:13)


Група: Кондитер
Коментарів: 169
такі засніжені )
 



#4 написав: Майя Шутенко (16 лютого 2012 09:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Конвертики-неймовірні,ніжні,наче солодкі сніжинки!!!!!
 



#5 написав: нетік (16 лютого 2012 20:09)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Дякую дівчата, вони справді ніжний смак мають...ми часто такими смакуємо...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#6 написав: Мандаринка (20 лютого 2012 11:50)


Група: Гості
Коментарів: 0
А якщо використовувати свіжі яблука. то скільки часу вони повинні пектись?
 



#7 написав: нетік (20 лютого 2012 21:14)


Група: Модератор
Коментарів: 75
неможу сказати, мабуть треба яблука перед тим протушити, бо поки яблука спечуться, тісто може згоріти...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#8 написав: Natalyadiva (23 лютого 2012 04:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Смачне печиво! winked
 



#9 написав: Ксенічка (19 лютого 2013 15:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 756
Дуже смачні та ніжні...ніжні... love
 



#10 написав: Тюша (19 лютого 2013 18:21)


Група: Гості
Коментарів: 0
Це дуже смачні конвертики, мені вони дуже сподобались!!! Дякую дуже дуже. Робила вже багато разів. І свіжі яблука ставила, нічого не згоріло.
 



#11 написав: ya.matviy (3 жовтня 2013 15:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Попробуйте з бананом дуже смачно!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в12:40:32

привезли мені баночку, буду нині пробувати, подивимось що вийде))
Відповісти
idianka
idianka
Сьогодні в11:30:07

Натонька,
Ще й як збиваються, розуміеш - сметана то вже скислий продукт, а вершки солодкі, навіть я б сказала без смаку, трохи тягнуться за ложкою, хоча іх так само збирають сепаратором, ну в нас на базарі э чітке розмежування вершки-сметана
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в10:40:29

angelina,
підходить, тільки, щоб не доторкався до неї. Тобто перемастити ним, а зверху і боки весь торт масляним кремом
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в23:22:37

дякую,Натонька,до одного виду крем точно цей давати буду))) і ще feel чи підходить він для перемащування тортів покритих мастікою?
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в21:55:34

idianka,
вони що з молоком отак збиваються? То сепараторна сметана , та?
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в21:53:41

Магда,
то рослинні?
Відповісти
Магда
Магда
Вчора в21:22:34

Я купую Простоквашино 33%, нормальні вершки, підігріваю спокійно, збиваються легко, панакота смачна виходить
Відповісти
idianka
idianka
Вчора в19:18:00

Вершки купую домашні в газдинь, добрі вершки такі густі, що можна розвести молоком і буде більше вершків :-)
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в18:26:14

angelina, можна, але ніжний, і обов'язково блендером збити
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в18:14:58

Натонька,
дуже дякую! a0a а домашній сир можна?
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 1
Користувачі: медузка, nastusik, Asya, zhanetka
Роботи: Google Bot, Google AdSense, Yandex Bot, Mail Ru, crawl Bot, spider Bot, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: nastusik, Сакура, галявороняк, zhanetka, 380965414970, Vajnrauh, nata290368, скайп, Natalyusa, oksanana, Натонька, tanya75, idianka, Маруня, Светочка, semerjak, nata136, Bandolyatko, роксолана, медузка

Нове на форумі
 
З днем народження, Наташка
  Пише chajka (Сьогодні, 13:53)
Вітання Дмитру - сину Irina
  Пише idianka (Сьогодні, 11:59)
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза (Учора, 14:42)
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза (Учора, 14:41)
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза (Учора, 14:40)
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv ()
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka ()
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake ()
Вітання для Рімми
  Пише Тереза ()
Вітаєм з днем народженням Маріанну (доньку Vajnrauh)
  Пише Тереза ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100