Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Hot cross buns. Традиційні англійські пасхальні булочки з хрестом
 

Hot cross buns. Традиційні англійські пасхальні булочки з хрестом

23 квітня, 2011  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Hot cross buns. Традиційні англійські пасхальні булочки з хрестом


Традиційна англійська випічка на Пасхі, печуть куштують ще в п'ятницю, хоча, зазвичай, в пекарнях їх можна побачити і придбати задовго до Пасхи.

Тісто:
350г муки
25г цукру
7 г сухих дріжджів (я брала 25г свіжих)
1,5ч.л. кориці
1/4ч.л. духм. перцю
125г родзинок
50г цукатів
цедра 1/2 лимону і 1/2 апельсину
20г сушених яблук (замінила курагою)
12ч.л. солі
150г молока
50г масла
1 яйце

Хрест:
25г муки
1/8скл. води (давала на око до необхідної густини)

Глазур:
1/8скл. води
25г цукру
1/8ч.л. суміші спецій (кориця, мускатний горіх...)
(для глазурі змішала 2ст.л. води і цукрову пудру - до однорідності і густини сметани, додала пару капель лимонного соку)

1. В мисці змішати муку, сіль, цукор, дріжджі, спеції, родзинки, цукати, цедру.

2. Тепле молоко і масло (щоб було рідке, але не гаряче) збити з яйцем.

3. В муці зробити заглиблення, влити молоко, лопаткою вимішувати по колу в одну сторону. Потім тісто вимісити протягом 5 хвилин на столі. Покласти на годину в тепле місце (я, як завжди, підігріла тісто протягом 30сек. в мікрохвильовці і там залишила його виростати) на годину.

4. Тісто розділити на кульки, викласти у змащену жиром форму. За бажанням ножицями зробити надрізи у вигляді хреста, накрити рушником, залишити на 40 хвилин.

5. Намалювати хрест за допомогою шприца або конуса з пергаменту, поставити випікатися при темп-і 220 градусів протягом 10 хвилин, потім ще 10хв при темп-і 200 градусів (будьте уважні, бо я пекла при темп-і з вентиляцією 200 і вони гарно зарум'янились).

6. Витягнути, гарячі змастити глазур'ю.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт від Nata зі сайту http://www.edimdoma.ru/


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (30 січня 2013 06:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Дуже гарні булочки,придивлялась до них раніше.А тут і рецепт гарний,дякую.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Ксенічка (20 лютого 2013 14:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Іра як ти гарно знаходиш такі цікаві страви!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
zajrzyj do nas
  Пише yqexufej (Учора, 23:11)
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 16:46)
Options For Rapid Products In car
  Пише ymyzyg (Учора, 16:07)
Косметика для обличчя
  Пише Marissa (Учора, 14:40)
Для себе коханої.
  Пише Ekaterina85 ()
Взуття
  Пише ОЛЕСЯ ()
Бублики фаршировані
  Пише Даша Осадчук ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Свята Земля
  Пише Marissa ()
Друк вафельних картинок у рідному місті
  Пише Mirek ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 74
Гостей: 55
Користувачі: Victorloavy, MShinom, rurlswire, TravisSedia, chapchidze.denLAB, RichardFal, boxaccori, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100