Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Hot cross buns. Традиційні англійські пасхальні булочки з хрестом
 

Hot cross buns. Традиційні англійські пасхальні булочки з хрестом

23 квітня, 2011  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Hot cross buns. Традиційні англійські пасхальні булочки з хрестом


Традиційна англійська випічка на Пасхі, печуть куштують ще в п'ятницю, хоча, зазвичай, в пекарнях їх можна побачити і придбати задовго до Пасхи.

Тісто:
350г муки
25г цукру
7 г сухих дріжджів (я брала 25г свіжих)
1,5ч.л. кориці
1/4ч.л. духм. перцю
125г родзинок
50г цукатів
цедра 1/2 лимону і 1/2 апельсину
20г сушених яблук (замінила курагою)
12ч.л. солі
150г молока
50г масла
1 яйце

Хрест:
25г муки
1/8скл. води (давала на око до необхідної густини)

Глазур:
1/8скл. води
25г цукру
1/8ч.л. суміші спецій (кориця, мускатний горіх...)
(для глазурі змішала 2ст.л. води і цукрову пудру - до однорідності і густини сметани, додала пару капель лимонного соку)

1. В мисці змішати муку, сіль, цукор, дріжджі, спеції, родзинки, цукати, цедру.

2. Тепле молоко і масло (щоб було рідке, але не гаряче) збити з яйцем.

3. В муці зробити заглиблення, влити молоко, лопаткою вимішувати по колу в одну сторону. Потім тісто вимісити протягом 5 хвилин на столі. Покласти на годину в тепле місце (я, як завжди, підігріла тісто протягом 30сек. в мікрохвильовці і там залишила його виростати) на годину.

4. Тісто розділити на кульки, викласти у змащену жиром форму. За бажанням ножицями зробити надрізи у вигляді хреста, накрити рушником, залишити на 40 хвилин.

5. Намалювати хрест за допомогою шприца або конуса з пергаменту, поставити випікатися при темп-і 220 градусів протягом 10 хвилин, потім ще 10хв при темп-і 200 градусів (будьте уважні, бо я пекла при темп-і з вентиляцією 200 і вони гарно зарум'янились).

6. Витягнути, гарячі змастити глазур'ю.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт від Nata зі сайту http://www.edimdoma.ru/


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (30 січня 2013 06:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дуже гарні булочки,придивлялась до них раніше.А тут і рецепт гарний,дякую.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Ксенічка (20 лютого 2013 14:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Іра як ти гарно знаходиш такі цікаві страви!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100