450 г борошна
2 ч. л. солі
4 ст. л. цукру
4 ст. л. оливкового масла
250 мл. молока
1 яйце
1 ст. л. тертого часнику
100 г копченої ковбаси
2 ч. л. сухих швидкорозчинних дріжджів
Розмішуємо молоко з яйцем.
Додаємо борошно, цукор, сіль, олію, дріжджі.
Порізану шматочками ковбасу.
Випікаємо в хлібопічці в режимі "Основний".
Хліб виходить з хрумкою скоринкою і чудовим ароматом.
Я пекла в звичайній формі для хліба в духовці. Дріжджі давала мокрі. І замість молока - воду. До речі, в мене перший раз вийшла така цікава скоринка на хлібі.Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Дуже цікавий рецепт знайшла на сайті http://smak.ua Дякую!