Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » Оселедець "Різдвяний"
 

Оселедець "Різдвяний"

12 травня, 2008  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Закуски
 

Оселедець "Різдвяний"


оселедець
цибуля
перець горошком
оцет

Оселедця обробити на філе і порізати шматочками (як на фото). Очищену цибулю порізати півкільцями (не дуже тонко). На 1 оселедця брати 1 маленьку цибулину. Порізану цибулю обшпарити окропом, потім залити водою і прокип'ятити 5-10 хвилин, додавши лавровий листок і декілька горошин духмяного і чорного перцю. Коли маринад остигне, покласти в нього шматочки оселедця і додати за смаком оцет, а якщо оселедець не дуже солоний, то і сіль. Також додати розтерте з щіпкою цукру молочко і все добре перемішати. В крайньому випадку молочко можна замінити ложкою майонезу, але буде вже не так смачно. Оселедець повинен настоюватись (повністю прикритий маринадом) мінімум 2 дні. За цей час можна її помішувати і за смаком ще додавати солі і оцту. Зберігати на холоді (закритим кришкою) до семи днів. Оселедець получається "пальчики оближеш", ніжний на смак і за 2 дні в ньому розчиняються навіть ті дрібні кісточки, які не вийшло видалити при обробленні.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт моєї прабабусі


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: evgenia (17 лютого 2010 20:16)


Група: Гості
Коментарів: 0
Я робила з сметаною-теж смачний виходить
 



#2 написав: nivital (2 березня 2012 13:35)


Група: Гості
Коментарів: 0
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, оселедець треба брати морожений чи солоний? Дякую!
 



#3 написав: Натонька (3 березня 2012 12:11)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
nivital,
В загальному, знаю, що сестра робить з солоного, а я з мороженого робила. Виходить і так і так непогано, тільки коли берете морожений, ще треба солі дати. І я б сказала так.. якщо робиться так солоний, то їсти за 1-2 дні. Якщо морожений - то чим довше стоїть, тим смачніший. За 1-2 дня ще не промаринується добре.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: Darka (7 січня 2013 10:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Добрі оселедеці,ми дуже любим такі,провірено winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 00:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Дякую за гарного рецепта прабабусі!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б (Сьогодні, 20:36)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Rahaneka (Сьогодні, 12:50)
Жіноча мода
  Пише KsunkaKsu (Сьогодні, 12:44)
Універсальний подарунок
  Пише Натонька (Учора, 18:36)
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 42
Користувачі: zuyzfpmxip, jwvyvdtldqz, jzzyxezpqbn, Ehuxyxcimi, awavxdczknk, Мирослава, lorejofamed28, exrwzkkyzjq, byuyxcuizqt
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100