Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Медівник
 

Медівник

14 жовтня, 2009  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Медівник


3 яйця розтерти з одним неповним стаканом цукру. Не збивати, а просто розтворити цукор.

В ковшик з довгою ручкою покласти 3 повні столові ложки меду. На маленькому вогні довести мед до кипіння. Коли активно закипить, то всипати повну чайну ложку соди, і зразу мішати дерев'яною ложкою, бо буде валити з ковша піна). Зняти ковшик з вогня, помішуючи піну, щоб вона не втекла. Відставити в сторону.

Розтопити 120-150 г маргарину або масла. Він повинен тільки розтопитись, але не бути гарячим!

Добавити в миску з яйцями маргарин, перемішати, добавити пінку з меду і теж перемішати. Муку добавляти по столовій ложці, після кожної перемішувати. Коли вже стане тяжко мішати, то почніть місити руками. Добавляти муку доти, поки тісто не стане таким, як пластилін, що з нього можна буде щось зліпити.
Тісто має бути гладким, до рук не липнути, і не крутим.

Далі. Розкатуємо тонкими коржами на пергаментному папері і печемо кожен десь 10 хв. при температурі 200 градусів. Або до того часу, поки не почуєте з духовки медовий аромат.

Крем - сметана + цукор. Пропорції довільні, правда сметани треба десь 1,5 літри.

Мої коментарі: Торт чудесний, це напевно єдиний торт, який я пекла дуже багато раз і який всім подобається).

Рецепт Tasha-monami



Поділитись з друзями:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: уляночка (14 жовтня 2009 13:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Наталь, який гарний рецепт!!! Треба обов"язково попробувати, бо маю багато меду
 



#2 написав: Натонька (14 жовтня 2009 14:46)


Група: Адміністратор
Коментарів: 465
пробуй, розкажеш потім)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: gutka (15 жовтня 2009 17:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
і ще я хочу додати, дуже мені подобаються пляцки де багато тонких коржів перемазаних кремом а ще крім того з медом, чудовий, смачний рецепт і красивий вигляд має твій медівник
 



#4 написав: Leen (15 жовтня 2009 20:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
Ми теж в родині щось схоже печемо, це один із моїх найулюбленіших тортів! Може спробую й Ваш рецепт
 



#5 написав: Натонька (15 жовтня 2009 21:55)


Група: Адміністратор
Коментарів: 465
Кать, але деколи так надоїдає їх розкачувати...

Leen, дуже приємно знову бачити smile



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: sunnygirl (29 жовтня 2009 13:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Натонька а якого розміру коржі мають бути?І скільки їх виходить з рецепта
 



#7 написав: Натонька (30 жовтня 2009 11:05)


Група: Адміністратор
Коментарів: 465
Залежить від того, як тонко їх будеш розкачувати. В мене он 8 десь вийшло. То на велику тортівницю


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#8 написав: Ірця (12 січня 2010 15:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 61
Спекли на Різдвяні свята. Смачний.
 



#9 написав: лесик-лисик (17 грудня 2011 08:55)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
мені також подобається саме медівники завжди получаються і не переживаєш що не підійде
 



#10 написав: Наталюня (20 лютого 2015 18:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
то напевне тортик з якого починалась моя подорож дрімфудом :) печу його вже років зо три напевне, смакота неймовірна, улюблений медівник в нашій родині! до крему додаю ще дрібно нарізаний чорнослив, а зверху - смажені та подрібнені горішки. виходить якось так:
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Колядки на Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 30
Користувачі: Наталюня, Галка
Роботи: Google Bot, Google Bot, Yandex Bot, Yahoo Bot, crawl Bot, spider Bot, Google AdSense, Yandex Bot, crawl Bot, Google Bot, spider Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Галка, Наталюня, ryslanaua, рокса, natali, манюша, роксолана, olga1969, WoothnedeMede, ZverekEr, yabloko71, Vajnrauh, Darka, Светочка, LiLu, Ludka, teewHeathypep, Сяня Ден, Haroldmuh, Virgiltwic

Нове на форумі
 
Скумбрія солена
  Пише Natalii (Учора, 23:51)
Закуски на солоному крекері
  Пише lana (Учора, 23:49)
Свекруха!
  Пише Darka (Учора, 23:16)
Млинцево- печінковий тортик
  Пише lana (Учора, 22:48)
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Darka (Учора, 22:05)
Номери телефону на небо при життєвих потребах.
  Пише Darka (Учора, 22:01)
Cхеми вишивок.
  Пише Darka (Учора, 21:53)
Вишиваємо бісером
  Пише Darka (Учора, 20:36)
Відгуки про медичні заклади та їх працівників
  Пише Натонька (Учора, 14:22)
Форма для горішків (горішниця)
  Пише Натонька (Учора, 09:27)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100