Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Торти та тістечка » Медівник
 

Медівник

14 жовтня, 2009  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Медівник


3 яйця розтерти з одним неповним стаканом цукру. Не збивати, а просто розтворити цукор.

В ковшик з довгою ручкою покласти 3 повні столові ложки меду. На маленькому вогні довести мед до кипіння. Коли активно закипить, то всипати повну чайну ложку соди, і зразу мішати дерев'яною ложкою, бо буде валити з ковша піна). Зняти ковшик з вогня, помішуючи піну, щоб вона не втекла. Відставити в сторону.

Розтопити 120-150 г маргарину або масла. Він повинен тільки розтопитись, але не бути гарячим!

Добавити в миску з яйцями маргарин, перемішати, добавити пінку з меду і теж перемішати. Муку добавляти по столовій ложці, після кожної перемішувати. Коли вже стане тяжко мішати, то почніть місити руками. Добавляти муку доти, поки тісто не стане таким, як пластилін, що з нього можна буде щось зліпити.
Тісто має бути гладким, до рук не липнути, і не крутим.

Далі. Розкатуємо тонкими коржами на пергаментному папері і печемо кожен десь 10 хв. при температурі 200 градусів. Або до того часу, поки не почуєте з духовки медовий аромат.

Крем - сметана + цукор. Пропорції довільні, правда сметани треба десь 1,5 літри.

Мої коментарі: Торт чудесний, це напевно єдиний торт, який я пекла дуже багато раз і який всім подобається).

Рецепт Tasha-monami



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: уляночка (14 жовтня 2009 13:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Наталь, який гарний рецепт!!! Треба обов"язково попробувати, бо маю багато меду
 



#2 написав: Натонька (14 жовтня 2009 14:46)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
пробуй, розкажеш потім)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: gutka (15 жовтня 2009 17:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
і ще я хочу додати, дуже мені подобаються пляцки де багато тонких коржів перемазаних кремом а ще крім того з медом, чудовий, смачний рецепт і красивий вигляд має твій медівник
 



#4 написав: Leen (15 жовтня 2009 20:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
Ми теж в родині щось схоже печемо, це один із моїх найулюбленіших тортів! Може спробую й Ваш рецепт
 



#5 написав: Натонька (15 жовтня 2009 21:55)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Кать, але деколи так надоїдає їх розкачувати...

Leen, дуже приємно знову бачити smile



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: sunnygirl (29 жовтня 2009 13:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Натонька а якого розміру коржі мають бути?І скільки їх виходить з рецепта
 



#7 написав: Натонька (30 жовтня 2009 11:05)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Залежить від того, як тонко їх будеш розкачувати. В мене он 8 десь вийшло. То на велику тортівницю


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#8 написав: Ірця (12 січня 2010 15:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 54
Спекли на Різдвяні свята. Смачний.
 



#9 написав: лесик-лисик (17 грудня 2011 08:55)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
мені також подобається саме медівники завжди получаються і не переживаєш що не підійде
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
if221181pii
if221181pii
Сьогодні в10:08:15

ПРивіт! Підскажіть будь-ласка на коровай прикраси з прісного тіста зразу викладаємо, щоб разом кисло, чи коли вже коровай викисне? Дякую!!!!
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

поставте правильне посилання
Відповісти
ira1108
ira1108
26 липня 2014

Привіт, дівчатка, що це за такий тортик назва?http://s017.radikal.ru/i427
/1407/79/effcfe5e6920.jpg
буду вдячна
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

LiLu,
та бо ти супер господиня)) В мене би точно потріскали))
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
представ собі не потріскали!
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

і навіть банки не потріскали?))
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
ніц не є їм, во їла закрутки при лютій зимі і нічо не було.
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

LiLu,
а як мороз?
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
під ліжко нєєєєєє!!!! маю на балкконі тумбу стару і там складаю.
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
я просто не памятаю доки будуть ті сливки, а так закрутила і спокій!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 1
Користувачі: Ira_Zhovkva
Роботи: Google Bot, Yahoo Bot, spider Bot, Yandex Bot, crawl Bot, Mail Ru, robot Bot, Google AdSense

Останні 20 відвідувачів на сайті: Oksana_sx, lenameln, Ірка-Шкірка, нетік, irycya, Ira_Zhovkva, Інуська, Soni, Дзвінка, Мусічка, oksanana, yanis, Larisa, Танічка, galalviv, Галичанка Надя, Kvitochka, боженка, Ельвіра, Vajnrauh

Нове на форумі
 
Вітання для Юлі - доці Karolina
  Пише Тереза (Учора, 14:19)
Торти машини (транспорт)-2
  Пише chajka ()
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka ()
Вишневий Аромат
  Пише Натонька ()
Вітання для Юлі - доці Pito4ka
  Пише idianka ()
Гостина в Галини
  Пише aliona21 ()
Вітання для Вікторії - доці ОЛЕСІ
  Пише smiluk ()
Дитячі тортики -6
  Пише idianka ()
ІСПАНІЯ
  Пише Кіра ()
Капкейки
  Пише chajka ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100