Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Медівник
 

Медівник

14 жовтня, 2009  |  Коментів (11)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Медівник


3 яйця розтерти з одним неповним стаканом цукру. Не збивати, а просто розтворити цукор.

В ковшик з довгою ручкою покласти 3 повні столові ложки меду. На маленькому вогні довести мед до кипіння. Коли активно закипить, то всипати повну чайну ложку соди, і зразу мішати дерев'яною ложкою, бо буде валити з ковша піна). Зняти ковшик з вогня, помішуючи піну, щоб вона не втекла. Відставити в сторону.

Розтопити 120-150 г маргарину або масла. Він повинен тільки розтопитись, але не бути гарячим!

Добавити в миску з яйцями маргарин, перемішати, добавити пінку з меду і теж перемішати. Муку добавляти по столовій ложці, після кожної перемішувати. Коли вже стане тяжко мішати, то почніть місити руками. Добавляти муку доти, поки тісто не стане таким, як пластилін, що з нього можна буде щось зліпити.
Тісто має бути гладким, до рук не липнути, і не крутим.

Далі. Розкатуємо тонкими коржами на пергаментному папері і печемо кожен десь 10 хв. при температурі 200 градусів. Або до того часу, поки не почуєте з духовки медовий аромат.

Крем - сметана + цукор. Пропорції довільні, правда сметани треба десь 1,5 літри.

Мої коментарі: Торт чудесний, це напевно єдиний торт, який я пекла дуже багато раз і який всім подобається).

Рецепт Tasha-monami



Поділитись з друзями:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: уляночка (14 жовтня 2009 13:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Наталь, який гарний рецепт!!! Треба обов"язково попробувати, бо маю багато меду
 



#2 написав: Натонька (14 жовтня 2009 14:46)


Група: Адміністратор
Коментарів: 476
пробуй, розкажеш потім)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: gutka (15 жовтня 2009 17:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
і ще я хочу додати, дуже мені подобаються пляцки де багато тонких коржів перемазаних кремом а ще крім того з медом, чудовий, смачний рецепт і красивий вигляд має твій медівник
 



#4 написав: Leen (15 жовтня 2009 20:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
Ми теж в родині щось схоже печемо, це один із моїх найулюбленіших тортів! Може спробую й Ваш рецепт
 



#5 написав: Натонька (15 жовтня 2009 21:55)


Група: Адміністратор
Коментарів: 476
Кать, але деколи так надоїдає їх розкачувати...

Leen, дуже приємно знову бачити smile



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: sunnygirl (29 жовтня 2009 13:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Натонька а якого розміру коржі мають бути?І скільки їх виходить з рецепта
 



#7 написав: Натонька (30 жовтня 2009 11:05)


Група: Адміністратор
Коментарів: 476
Залежить від того, як тонко їх будеш розкачувати. В мене он 8 десь вийшло. То на велику тортівницю


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#8 написав: Ірця (12 січня 2010 15:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
Спекли на Різдвяні свята. Смачний.
 



#9 написав: лесик-лисик (17 грудня 2011 08:55)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
мені також подобається саме медівники завжди получаються і не переживаєш що не підійде
 



#10 написав: Наталюня (20 лютого 2015 18:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
то напевне тортик з якого починалась моя подорож дрімфудом :) печу його вже років зо три напевне, смакота неймовірна, улюблений медівник в нашій родині! до крему додаю ще дрібно нарізаний чорнослив, а зверху - смажені та подрібнені горішки. виходить якось так:
 



#11 написав: Оксанка_Б (13 серпня 2015 13:05)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Дуже смачний тортик)))
Але сметани в мене було тільки 0,5 л., то здається хватило і тої, чи він дуже мокрий має бути? І я ще певно треба сметану мало цукрувати, бо самі коржі добряче солоденькі)
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Торт з плавленими сирками
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:07)
Торт" Хрещатий яр"
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:07)
Торт "Ейфорія"
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:06)
"Поцарапаний" торт
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:06)
Гаряча закуска в батоні
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:05)
Фарширована гуска
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:05)
Бублики фаршировані
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:04)
Канапки-"жульєн"
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:04)
Мексиканські перчики.
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:03)
Лінивий брізоль
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:03)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100