Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Торти та тістечка » Медівник
 

Медівник

14 жовтня, 2009  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Медівник


3 яйця розтерти з одним неповним стаканом цукру. Не збивати, а просто розтворити цукор.

В ковшик з довгою ручкою покласти 3 повні столові ложки меду. На маленькому вогні довести мед до кипіння. Коли активно закипить, то всипати повну чайну ложку соди, і зразу мішати дерев'яною ложкою, бо буде валити з ковша піна). Зняти ковшик з вогня, помішуючи піну, щоб вона не втекла. Відставити в сторону.

Розтопити 120-150 г маргарину або масла. Він повинен тільки розтопитись, але не бути гарячим!

Добавити в миску з яйцями маргарин, перемішати, добавити пінку з меду і теж перемішати. Муку добавляти по столовій ложці, після кожної перемішувати. Коли вже стане тяжко мішати, то почніть місити руками. Добавляти муку доти, поки тісто не стане таким, як пластилін, що з нього можна буде щось зліпити.
Тісто має бути гладким, до рук не липнути, і не крутим.

Далі. Розкатуємо тонкими коржами на пергаментному папері і печемо кожен десь 10 хв. при температурі 200 градусів. Або до того часу, поки не почуєте з духовки медовий аромат.

Крем - сметана + цукор. Пропорції довільні, правда сметани треба десь 1,5 літри.

Мої коментарі: Торт чудесний, це напевно єдиний торт, який я пекла дуже багато раз і який всім подобається).

Рецепт Tasha-monami



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: уляночка (14 жовтня 2009 13:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Наталь, який гарний рецепт!!! Треба обов"язково попробувати, бо маю багато меду
 



#2 написав: Натонька (14 жовтня 2009 14:46)


Група: Адміністратор
Коментарів: 425
пробуй, розкажеш потім)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: gutka (15 жовтня 2009 17:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
і ще я хочу додати, дуже мені подобаються пляцки де багато тонких коржів перемазаних кремом а ще крім того з медом, чудовий, смачний рецепт і красивий вигляд має твій медівник
 



#4 написав: Leen (15 жовтня 2009 20:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
Ми теж в родині щось схоже печемо, це один із моїх найулюбленіших тортів! Може спробую й Ваш рецепт
 



#5 написав: Натонька (15 жовтня 2009 21:55)


Група: Адміністратор
Коментарів: 425
Кать, але деколи так надоїдає їх розкачувати...

Leen, дуже приємно знову бачити smile



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: sunnygirl (29 жовтня 2009 13:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Натонька а якого розміру коржі мають бути?І скільки їх виходить з рецепта
 



#7 написав: Натонька (30 жовтня 2009 11:05)


Група: Адміністратор
Коментарів: 425
Залежить від того, як тонко їх будеш розкачувати. В мене он 8 десь вийшло. То на велику тортівницю


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#8 написав: Ірця (12 січня 2010 15:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 47
Спекли на Різдвяні свята. Смачний.
 



#9 написав: лесик-лисик (17 грудня 2011 08:55)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
мені також подобається саме медівники завжди получаються і не переживаєш що не підійде
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Сьогодні в23:16:06

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Сьогодні в21:34:12

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
Сьогодні в07:56:15

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в06:32:53

йой дівки, купила м на паску всьо крім дріжджів! Шо то мені таке сталося?
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Вчора в23:48:53

Цитата: сяняНЯНЯ
Скільки не роблю,постійно зтинається!

тобто звурджується? я до гарячого пудингу даю масло, вимішую ложкою, а коли стає тепле - збиваю - сьогодні так само готувала пудинговий крем до "Кори дуба"
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:12:44

сяняНЯНЯ,
в мене теж таке
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Вчора в22:51:19

Маю постійно проблему з пудинговим кремом! Скільки не роблю,постійно зтинається! Вже охота відпадає взагалі його робити...в чому може бути проблема?
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в22:18:45

Рімма,
не пекла сьогодні,встигла вчора no
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
Вчора в20:48:35

Вася,
ух ти який молодець!!!!!хвались тодi
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
Вчора в20:47:46

Рімма,
я от сьогоднi пекла а що робити? не сидiти ж цiлу нiч!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, MSN Bot, crawl Bot, robot Bot, Yandex Bot, Google AdSense

Останні 20 відвідувачів на сайті: HeereMaLNaire, Оксана Черньова, tanya_mospan, KotlyarevskaM, Vittusalix, muzarom, Маруся, lyudmula, ro_sa, Zhanetta, Ariel, Oksana_sx, yanis, mila.suhowetska, Марія Митник, ro160782lmv, Natalyadiva, Iryna_Lviv, Milankajaw, Svetatof

Нове на форумі
 
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Марія Митник (Учора, 20:05)
Великдень
  Пише Натонька (Учора, 19:50)
Гумор
  Пише lana (Учора, 16:57)
Марчик - син uliana_y
  Пише Darka (Учора, 06:20)
Мої смаколики
  Пише Darka (Учора, 06:16)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише Ірка-Шкірка ()
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka ()
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише lana ()
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Darka ()
14 квітня - День народження у G-linka.
  Пише oksana d ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100