Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Торти та тістечка » Медівник
 

Медівник

14 жовтня, 2009  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Медівник


3 яйця розтерти з одним неповним стаканом цукру. Не збивати, а просто розтворити цукор.

В ковшик з довгою ручкою покласти 3 повні столові ложки меду. На маленькому вогні довести мед до кипіння. Коли активно закипить, то всипати повну чайну ложку соди, і зразу мішати дерев'яною ложкою, бо буде валити з ковша піна). Зняти ковшик з вогня, помішуючи піну, щоб вона не втекла. Відставити в сторону.

Розтопити 120-150 г маргарину або масла. Він повинен тільки розтопитись, але не бути гарячим!

Добавити в миску з яйцями маргарин, перемішати, добавити пінку з меду і теж перемішати. Муку добавляти по столовій ложці, після кожної перемішувати. Коли вже стане тяжко мішати, то почніть місити руками. Добавляти муку доти, поки тісто не стане таким, як пластилін, що з нього можна буде щось зліпити.
Тісто має бути гладким, до рук не липнути, і не крутим.

Далі. Розкатуємо тонкими коржами на пергаментному папері і печемо кожен десь 10 хв. при температурі 200 градусів. Або до того часу, поки не почуєте з духовки медовий аромат.

Крем - сметана + цукор. Пропорції довільні, правда сметани треба десь 1,5 літри.

Мої коментарі: Торт чудесний, це напевно єдиний торт, який я пекла дуже багато раз і який всім подобається).

Рецепт Tasha-monami



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: уляночка (14 жовтня 2009 13:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Наталь, який гарний рецепт!!! Треба обов"язково попробувати, бо маю багато меду
 



#2 написав: Натонька (14 жовтня 2009 14:46)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
пробуй, розкажеш потім)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: gutka (15 жовтня 2009 17:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
і ще я хочу додати, дуже мені подобаються пляцки де багато тонких коржів перемазаних кремом а ще крім того з медом, чудовий, смачний рецепт і красивий вигляд має твій медівник
 



#4 написав: Leen (15 жовтня 2009 20:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
Ми теж в родині щось схоже печемо, це один із моїх найулюбленіших тортів! Може спробую й Ваш рецепт
 



#5 написав: Натонька (15 жовтня 2009 21:55)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Кать, але деколи так надоїдає їх розкачувати...

Leen, дуже приємно знову бачити smile



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: sunnygirl (29 жовтня 2009 13:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Натонька а якого розміру коржі мають бути?І скільки їх виходить з рецепта
 



#7 написав: Натонька (30 жовтня 2009 11:05)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Залежить від того, як тонко їх будеш розкачувати. В мене он 8 десь вийшло. То на велику тортівницю


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#8 написав: Ірця (12 січня 2010 15:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 54
Спекли на Різдвяні свята. Смачний.
 



#9 написав: лесик-лисик (17 грудня 2011 08:55)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
мені також подобається саме медівники завжди получаються і не переживаєш що не підійде
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Канарейка
Канарейка
Сьогодні в09:42:16

Цитата: LiLu
Канарейка,а я варення знову твоє кручу, зі сливок)

а шо так скоро, я буду троха пізніше крутити, мала то варення дуже любить
Відповісти
LiLu
LiLu
Вчора в22:04:09

буду пекти сирник ірени змаком спробую.
Відповісти
LiLu
LiLu
Вчора в22:01:33

Натонька,на всьо найдеться місце як захоч. В мене тоже нема кладовки, але скаладається десь)
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в20:24:15

треба мені щось закрутити, в мене як завжди, то кладовки не було під закрутки, то тепер морозилки нема... все як не люди)))
Відповісти
LiLu
LiLu
Вчора в19:57:09

Канарейка,а я варення знову твоє кручу, зі сливок)
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в18:13:46

з магазинними) Я не думаю, шо то від яєць, швидше мені здається, що від духовки чогось.
Відповісти
Канарейка
Канарейка
Вчора в16:53:06

слухай а ти з якими яйцями печеш - магазинними чи домашніми, може то має значення?
Відповісти
Канарейка
Канарейка
Вчора в16:50:26

нормально, тріскають -тріскають, алея на то уваги неп звертаю
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в15:49:47

в тебе еклери не тріскають?)
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в15:47:22

Канарейка,
ну так, звичайно) Як твої справи? Що робиш?)
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 1
Користувачі: Витунчик
Роботи: Google Bot, Google AdSense, Yandex Bot, Yahoo Bot, Mail Ru, spider Bot, crawl Bot, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Витунчик, Taljusja, Канарейка, olga1969, Vajnrauh, galalviv, Олечка, chajka, ginger, Светочка, Nataly Cake, oleksandr, natali946, Мусічка, LiLu, bkru, tanya75, nata_151292, настя, Nelsonkn

Нове на форумі
 
Знайомимся тут
  Пише nata_151292 (Сьогодні, 08:50)
Короваї!!!
  Пише вишенька-черешенька ()
Вітання Дмитру - сину Irina
  Пише Тереза ()
З днем народження, Наташка
  Пише Тереза ()
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза ()
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза ()
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза ()
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv ()
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka ()
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100