(Хрусткі батони з ароматом часнику нікого не залишать байдужим)3-4 зубчики часнику
1 пучок базиліка
сіль,
125 г вершкового масла
1 довгий батон
Нагріти духовку до 200 градусів. Розім'яти часник. Порубати базилік. І те, і інше змішати з вершковим маслом. Посолити. Нарізати скибочками батон.
Намазати скибочки хліба пряним маслом, скласти їх знову у формі батона, загорнути у фольгу і запікати 15 хвилин. Вийняти батони, розвернути фольгу, привідкрити небагато, і поставити в духовку ще на 10 хвилин.
Мои коментарі: у мене не було базиліка, використовувала кріп і петрушку. Мастити масла треба дуже мало, щоб хліб не був сильно мокрим потім... Я обожнюю цей рецепт) На стіл, гостям подаю замість звичайного хліба і просто так дома роблю...
Журнал "Приятного аппетита" №10 (1997)