Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Яблучне варення
 

Яблучне варення

18 серпня, 2009  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Консервація
 

Яблучне варення


2 трилітрові банки порізаних пластинками яблук
2 літрові банки цукру
150 мл оцту

Яблука почистити від шкірки, нарізати пластинками на 2 банки і скласти в кастрюлю.

Висипати цукор і влити оцет. Покласти на вогонь і смажити 3 години за 1 раз відколи закипить. Смажити на маленькому вогні, постійно помішуючи. Як вистигне, розкласти в чисті сухі банки і закрити кришками.

Рецепт спеціально для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua

За рецепт дякую Наталі-Natalyadiva


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ir71 (18 серпня 2009 10:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
ЯК АПЕТИТНО!!!!Ну Наталочко ти постаралася! love
 



#2 написав: вишенька (8 вересня 2009 13:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
Так, виглядає апетитно! У мене є свій рецепт повидла, який я використовую вже пару років і мені дуже подобається: 3кг яблук почисти, порізати дольками, засипати цукром (цукру беру в залежності від яблук від 1,2 до 1,5кг), накрити кришкою і в духовку, щоб "томилося", час від часу помішую, десь так на три год. Повидло виходить дуже гарного кольору і смаку. (якщо потримати довго - буде густе)
 



#3 написав: Натонька (8 вересня 2009 13:54)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Вишенька, заходіть до нас на форум! Або давайте в чаті побалакаємо, познайомимось wink
Дякую за рецепт)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: marinka (16 березня 2010 16:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Роблю таке варення, виходить супер!!!
 



#5 написав: gutka (26 листопада 2011 17:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
маю багато яблук, спробую приготувати, ось тільки дам трохи менше оцту
 



#6 написав: tanysi4ka1999 (26 червня 2012 08:57)


Група: Гості
Коментарів: 0
для чого тут оце т what
 



#7 написав: mashulka (2 вересня 2012 12:09)


Група: Гості
Коментарів: 0
варення класне. Я роблю схоже, тільки не чищу яблука від шкірки. Вон потім дуже добре підходить до пиріжків і до всяких начинок.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Сьогодні, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka (Учора, 23:58)
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 12
Користувачі: ArtOfBeautyWal
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100