Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Яблучне варення
 

Яблучне варення

18 серпня, 2009  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Консервація
 

Яблучне варення


2 трилітрові банки порізаних пластинками яблук
2 літрові банки цукру
150 мл оцту

Яблука почистити від шкірки, нарізати пластинками на 2 банки і скласти в кастрюлю.

Висипати цукор і влити оцет. Покласти на вогонь і смажити 3 години за 1 раз відколи закипить. Смажити на маленькому вогні, постійно помішуючи. Як вистигне, розкласти в чисті сухі банки і закрити кришками.

Рецепт спеціально для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua

За рецепт дякую Наталі-Natalyadiva


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ir71 (18 серпня 2009 10:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
ЯК АПЕТИТНО!!!!Ну Наталочко ти постаралася! love
 



#2 написав: вишенька (8 вересня 2009 13:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
Так, виглядає апетитно! У мене є свій рецепт повидла, який я використовую вже пару років і мені дуже подобається: 3кг яблук почисти, порізати дольками, засипати цукром (цукру беру в залежності від яблук від 1,2 до 1,5кг), накрити кришкою і в духовку, щоб "томилося", час від часу помішую, десь так на три год. Повидло виходить дуже гарного кольору і смаку. (якщо потримати довго - буде густе)
 



#3 написав: Натонька (8 вересня 2009 13:54)


Група: Адміністратор
Коментарів: 503
Вишенька, заходіть до нас на форум! Або давайте в чаті побалакаємо, познайомимось wink
Дякую за рецепт)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: marinka (16 березня 2010 16:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Роблю таке варення, виходить супер!!!
 



#5 написав: gutka (26 листопада 2011 17:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
маю багато яблук, спробую приготувати, ось тільки дам трохи менше оцту
 



#6 написав: tanysi4ka1999 (26 червня 2012 08:57)


Група: Гості
Коментарів: 0
для чого тут оце т what
 



#7 написав: mashulka (2 вересня 2012 12:09)


Група: Гості
Коментарів: 0
варення класне. Я роблю схоже, тільки не чищу яблука від шкірки. Вон потім дуже добре підходить до пиріжків і до всяких начинок.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
24bestex.com - Обмін електронних валют Perfect Money, AdvCash, OKpay,
  Пише rsem ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 17
Користувачі: byEmisarax, byEmisarax, uxtetsjazy
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100