Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Яблучне варення
 

Яблучне варення

18 серпня, 2009  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Консервація
 

Яблучне варення


2 трилітрові банки порізаних пластинками яблук
2 літрові банки цукру
150 мл оцту

Яблука почистити від шкірки, нарізати пластинками на 2 банки і скласти в кастрюлю.

Висипати цукор і влити оцет. Покласти на вогонь і смажити 3 години за 1 раз відколи закипить. Смажити на маленькому вогні, постійно помішуючи. Як вистигне, розкласти в чисті сухі банки і закрити кришками.

Рецепт спеціально для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua

За рецепт дякую Наталі-Natalyadiva


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ir71 (18 серпня 2009 10:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
ЯК АПЕТИТНО!!!!Ну Наталочко ти постаралася! love
 



#2 написав: вишенька (8 вересня 2009 13:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
Так, виглядає апетитно! У мене є свій рецепт повидла, який я використовую вже пару років і мені дуже подобається: 3кг яблук почисти, порізати дольками, засипати цукром (цукру беру в залежності від яблук від 1,2 до 1,5кг), накрити кришкою і в духовку, щоб "томилося", час від часу помішую, десь так на три год. Повидло виходить дуже гарного кольору і смаку. (якщо потримати довго - буде густе)
 



#3 написав: Натонька (8 вересня 2009 13:54)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
Вишенька, заходіть до нас на форум! Або давайте в чаті побалакаємо, познайомимось wink
Дякую за рецепт)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: marinka (16 березня 2010 16:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Роблю таке варення, виходить супер!!!
 



#5 написав: gutka (26 листопада 2011 17:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
маю багато яблук, спробую приготувати, ось тільки дам трохи менше оцту
 



#6 написав: tanysi4ka1999 (26 червня 2012 08:57)


Група: Гості
Коментарів: 0
для чого тут оце т what
 



#7 написав: mashulka (2 вересня 2012 12:09)


Група: Гості
Коментарів: 0
варення класне. Я роблю схоже, тільки не чищу яблука від шкірки. Вон потім дуже добре підходить до пиріжків і до всяких начинок.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 72
Гостей: 57
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100