6 яєць
3/4 стакани цукру
150 мл олії
2 ст. пшеничного борошна
1 ч. л. порошку до печива (або розпушувача)
ягоди свіжі або заморожені близько 0,5 кг
1 ст. л. какао (тільки якщо ви поділите тісто на 2 частини)
Білки відділити від жовтків. Збити на тугу піну, в кінці збивання добавити поступово цукор, збити. Додати жовтки, по одному, збиваючи. Вливати масло, далі збиваючи. Борошно з порошком - просіяти, акуратно домішати до тіста.
Тісто влити до форми 30 x 20 см викладеної пергаментом. Поверх викласти фрукти. Пекти при температурі 170 градусів приблизно 45 - 60 хвилин (або навіть довше, до так званої сухої палички). Після остудження можна припорошити цукром-пудрою.
Рецепт спеціально приготований для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua
Дякую за рецепт сайту http://mojewypieki.blox.pl