Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Батон на сирватці
 

Батон на сирватці

30 червня, 2009  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Батон на сирватці


400 г борошна
¾ ч. л. (3 г.) сухих дріжджів
16 г цукру
14 г масла
6 г солі
60 г сирватки
170 г води

Сирватку нагріти до температури 35-40 °C.

Перемішати всі інгридієнти. Місіть тісто десь 12-15 хвилин. Тісто має вийти плотним, гладеньким і нелипким. Перекладіть тісто в змащену маслом миску, накрийте плівкою і залиште бродити годину-півтори при температурі 30 градусів. Тісто збільшиться вдвоє.

Викладіть тісто на дошку і підкатайте його в шар, накрийте плівкою і залиште на 5-10 хвилин. Роздавіть його кулаком, стараючить вигнати всі великі пухирці. Скатайте тісто в циліндр, защипніть шов і кінці. Перекладіть батон на деко застелене пергаментом.

Залиште батон на годинку. Розігрійте духовку до 200 градусів. За декілька хвилин до посадки батона оббризкайте стінки духовки водою.
Покладіть батон в духовку і ще раз оббризкайте стінки. Печіть близько 25 хвилин і при необхідності розверніть батон в середині випічки.

Батон на сирватці


Рецепт спеціально приготований для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua

За рецепт дякую сайту http://crucide.livejournal.com




Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 95
Гостей: 88
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100