Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Батон на сирватці
 

Батон на сирватці

30 червня, 2009  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Батон на сирватці


400 г борошна
¾ ч. л. (3 г.) сухих дріжджів
16 г цукру
14 г масла
6 г солі
60 г сирватки
170 г води

Сирватку нагріти до температури 35-40 °C.

Перемішати всі інгридієнти. Місіть тісто десь 12-15 хвилин. Тісто має вийти плотним, гладеньким і нелипким. Перекладіть тісто в змащену маслом миску, накрийте плівкою і залиште бродити годину-півтори при температурі 30 градусів. Тісто збільшиться вдвоє.

Викладіть тісто на дошку і підкатайте його в шар, накрийте плівкою і залиште на 5-10 хвилин. Роздавіть його кулаком, стараючить вигнати всі великі пухирці. Скатайте тісто в циліндр, защипніть шов і кінці. Перекладіть батон на деко застелене пергаментом.

Залиште батон на годинку. Розігрійте духовку до 200 градусів. За декілька хвилин до посадки батона оббризкайте стінки духовки водою.
Покладіть батон в духовку і ще раз оббризкайте стінки. Печіть близько 25 хвилин і при необхідності розверніть батон в середині випічки.

Батон на сирватці


Рецепт спеціально приготований для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua

За рецепт дякую сайту http://crucide.livejournal.com




Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100