Ай-йа-яй! Таких смачнючих оладок давно не їла!!!
Це якесь чудо! Пухкенькі, м'якенькі, одне слово - Супер!
Сьогодні зготувала на сніданок... Отак я снідаю))))) Даю рецепт, а ви скоріше за пивом, потім на кухню, а потім бігом до телевізора на якусь файну передачу або фільм))))) Задоволення гарантую))))5 крабових паличок
1/8 ч. л. солі
1 ст. муки
0,5 ст. пива
1 ст. л. вершкового масла
1 яйце
З муки, пива та жовтка зробити тісто, добавити 1 ст. л. розтопленого масла, взбитий з сіллю білок. Акуратно перемішати, добавити нарізані крабові палички. Жарити на сковорідці в вигляді невеликих оладок. Подавати горячими до холодного пива.
Смачного ВаМ!!!
Газета "Кухня" №22 (2002)