Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Перці на фарширування
 

Перці на фарширування

30 серпня, 2008  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Консервація
 

Перці на фарширування


На 4 трьохлітрові банки:
10 кг перця
сіль, оцет

Перчики почистити від серцевини.
В каструлю з водою добавити 1 ст. л. солі з верхом. Коли вода закипить, бланширувати перці 5 хвилин, потім скласти в банки.
В кожну 3-л банку влити 75 г 9% оцту, долити кип'ятком и стерилізувати 15 хвилин.
Закатати кришками, перевернути вверх дном і закутати до ранку.

Журнал "Люблю готовить" №9 (2007 р)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (16 березня 2010 15:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Добрий рецепт, якраз те що треба для фарширування winked
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 13
Користувачі: MonrealFremi
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100