Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Перці на фарширування
 

Перці на фарширування

30 серпня, 2008  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Консервація
 

Перці на фарширування


На 4 трьохлітрові банки:
10 кг перця
сіль, оцет

Перчики почистити від серцевини.
В каструлю з водою добавити 1 ст. л. солі з верхом. Коли вода закипить, бланширувати перці 5 хвилин, потім скласти в банки.
В кожну 3-л банку влити 75 г 9% оцту, долити кип'ятком и стерилізувати 15 хвилин.
Закатати кришками, перевернути вверх дном і закутати до ранку.

Журнал "Люблю готовить" №9 (2007 р)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: marinka (16 березня 2010 15:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Добрий рецепт, якраз те що треба для фарширування winked
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька (Сьогодні, 10:40)
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:03)
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 72
Гостей: 54
Користувачі: daisy, starirena, MohaldKi
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100