Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Перці на фарширування
 

Перці на фарширування

30 серпня, 2008  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Консервація
 

Перці на фарширування


На 4 трьохлітрові банки:
10 кг перця
сіль, оцет

Перчики почистити від серцевини.
В каструлю з водою добавити 1 ст. л. солі з верхом. Коли вода закипить, бланширувати перці 5 хвилин, потім скласти в банки.
В кожну 3-л банку влити 75 г 9% оцту, долити кип'ятком и стерилізувати 15 хвилин.
Закатати кришками, перевернути вверх дном і закутати до ранку.

Журнал "Люблю готовить" №9 (2007 р)


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (16 березня 2010 15:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Добрий рецепт, якраз те що треба для фарширування winked
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
zajrzyj do nas
  Пише yqexufej (Учора, 23:11)
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 16:46)
Options For Rapid Products In car
  Пише ymyzyg (Учора, 16:07)
Косметика для обличчя
  Пише Marissa (Учора, 14:40)
Для себе коханої.
  Пише Ekaterina85 ()
Взуття
  Пише ОЛЕСЯ ()
Бублики фаршировані
  Пише Даша Осадчук ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Свята Земля
  Пише Marissa ()
Друк вафельних картинок у рідному місті
  Пише Mirek ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 62
Гостей: 40
Користувачі: MShinom, rurlswire, TravisSedia, chapchidze.denLAB, RichardFal, butbreella, Oksana_sx, appeasync
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100