100 г вершкового масла 50 г кунжуту (я дала 100 г) 50 г сухого молока 30 г цукрової пудри
Масло розтоплюємо на сковороді або в каструлі із товстим дном. Додаємо кунжут і обсмажуємо його до світло-коричневого кольору. Тепер охолоджуємо до кімнатної температури і додаємо цукрову пудру і сухе молоко. (чим холодніша суміш тим менше потрібно сухого молока) Ретельно перемішуємо і викладаємо суміш у велику прямокутну форму або в силіконові формочки. Ставимо форми у холодильник на 1-1,5 год. Кунжутне бурфі готове. Розрізаємо і подаємо!
P.S. Бурфі дуже смачні, а головне корисні
Джерело: Рецепт від Ріми з http://kurkuma.ru
|