150 г цукру (по можливості коричневого)
175 г муки
75 г рубаних волоських горіхів
75 г розтопленого вершкового масла
для начинки:
225 г жирного сиру
100 г цукру
1 збите яйце
1 ст. л. лимонного соку
2 ст. л. молока
1 ч. л. ванільною есенції
Розігрійте духовку до 180 градусів. У глибокій мисці змішайте цукор, муку і горіхи. Додайте масло і перетріть кінчиками пальців в крихти.
Відсипте 1/3 суміші. Масу, що залишилася, висипте в квадратну форму із стороною 20 см і спресуйте. Випікайте 15 хвилин.
Для начинки. У великій ємкості збийте сир, всипавши цукор. Продовжуючи збивати, введіть яйце, лимонний сік, молоко і есенцію.
Розподілить начинку на випеченому коржі, посипте залишившимися борошняними крихтами. Поставте в духовку на 25 хвилин.
Охолодіть. Розріжте на 16 квадратів і вийміть їх з форми. Бісквіти можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику 2 дні.
Журнал "Вкусно и легко" выпуск 5