Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Вівсяні тістечка з яблуками і "Корівкою"
 

Вівсяні тістечка з яблуками і "Корівкою"

13 лютого, 2015  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Вівсяні тістечка з яблуками і "Корівкою"

1 скл. вівсяних пластівців
1 скл. борошна
1 ч. л. порошку до печива
1 ч. л. кориці
100г вершкового масла
5 ст. л. цукру
1 яйце
1 скл. натертих яблук
80-100 г цукерок "Корівка"

Поєднати борошно, розпушувач, вівсянку та корицю.
Мяке масло перетерти з цукром, додати яйце. Гарно збити міксером в однорідну масу.
Додати сухі складники, вимішати, викласти терті яблука (відтиснути сік) та кусочки цукерок, перемішати.
Викласти на пергаментний папір чайною ложкою " купки " тіста на відстані один від другого.
Пекти 12-15 хв при 180*.
Вівсяні тістечка з яблуками і "Корівкою"

Смачного))
Неймовірно смачні тістечка, рекомендую..
Вівсяні тістечка з яблуками і "Корівкою"

Джерело: http://www.justmydelicious.com/2014/10/owsiane-ciasteczka-z-jabkami-i-krowkami.html

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Маруня (14 лютого 2015 20:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Смачненьке і корисне печиво. no
 



#2 написав: Романна (30 жовтня 2015 00:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Пекла я це печенько але у мене не вийшло sad З тих огризків, що спеклись попробувала, то на смак наче нічого, смак оригінальний, незвичний, але чому не вийшло? Напишу що не так:
1) у готових тістечках дуже відчувалась вівсянка. Мені просто попалась погана вівсянка чи треба було давати варену чи запарену?
2) самі печенька були задуже мокрі чи вогкі навіть не знаю. Наче недопечені. Може забагато дала яблук чи самої корівки?
3) або все зробила добре, а просто виклала завеликі порції печеньок і вони просто напросто не пропеклись? хоча наступну порцію накладала меншими і всеодно ніби шось не те(
4) крім того на смак печенько дуже дуже було чути розпушувачем уххх((( в рецепті написано 1 ч.л. Все правильно? Не забагато?
Буду вдячна за поради, дуже хочу ще раз спекти це печиво але вже виправити свої помилки. smile
 



#3 написав: chajka (1 листопада 2015 16:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
Романна, молодець що наважилась smile
1) вівсянка має бути сира, хорошої якості ( така без сміття , гарна на вигляд)
2) терті яблука треба гарно відтиснути ( сік випити))), пекти на меншому вогні, можливо духовка занадто припікає...
3) я викладала чайною ложкою
4) розпушувач використовую польського виробника , 1 ч. л . це нормально
Спробуй ще раз, пекла його 3 рази і все було ок m0555
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Учора, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 71
Гостей: 54
Користувачі: Сонечко
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100