Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Американський"
 

Пляцок "Американський"

8 травня, 2008  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Американський"


5 яєць
2 ст. цукру
1,5 ст. рослинної олії
4-5 ст. борошна
по 2 ч. л. соди, кориці, какао

Яйця розтерти з цукром. Влити рослинну олію, перемішати. До 4-5 стаканів борошна додати по 2 ч. л. соди, кориці, какао. Перемішати. З'єднати все разом і додати 2-2,5 кг яблук, порізаних невеликими кубиками. Всипати дві жмені подрібнених горіхів. Вилити тісто на змащене деко і випікати до готовності.

Мої коментарі: Можна добавити жменю родзинок, якщо їх любите.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з записника моєї сестри


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Kseniya (3 червня 2010 23:32)


Група: Гості
Коментарів: 0
Кориця..какао..уже смакує..
 



#2 написав: Майя Шутенко (2 вересня 2011 18:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько!! a0a !Оригінальне,цікаве і водночас вдале поєднання всіх складників!Повинно бути дуже смачно,шоколадний пляцок і соковиті яблука winked .Горіхи надають свій,неповторний смак love
Спробую,дякую за гарний рецепт. smile
 



#3 написав: lana (2 вересня 2011 20:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 47
Це має бути щось особливе!!!!!!!!!
 



#4 написав: Лорі (2 вересня 2011 22:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 28
треба спробувати m0554 , цікавенько
 



#5 написав: Ірка-Шкірка (2 вересня 2011 22:34)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Тільки сьогодні я згадувала улюблений пляцок мого дитинства з 2 кг яблук - а тут ще один такий яблучний!!!
Натонько, на яку форму розрахований і який великий виростає, бо багато складників?...
 



#6 написав: Натонька (2 вересня 2011 23:52)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Цитата: Ірка-Шкірка
на яку форму розрахований і який великий виростає, бо багато складників?...

в мене довжина 38 см. якось так.. велку форму бери! І беріть більше трохи какао, ніж 2 ч. л.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: gutka (12 вересня 2011 14:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
треба собі спробувати спекти, саме час для яблучної випічки
 



#8 написав: Olenka (13 вересня 2011 10:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 21
На вихідних приготувала,дуже смачний і пухнастий! Дякую,що поділилися маминим рецептиком!
 



#9 написав: лесик-лисик (2 січня 2012 20:47)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
ой мені цей рецептик напоминає чорний прянік який я печу але без яблук.Спасибі за рецепт я з яблуками теж попробую
 



#10 написав: Бджілка (27 лютого 2012 11:33)


Група: Гості
Коментарів: 0
Ніколи раніше не давала в тісто стільки оліі, хоча маргарин розтоплений - так.
 



#11 написав: олічка (14 листопада 2012 11:59)


Група: Гості
Коментарів: 0
Пикла його не один раз виходить супер
 



#12 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 00:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Так добре смакує цей пляцок завжди love
 



#13 написав: natka0208 (27 січня 2014 22:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
Додала в закладки цей пляцок вже кілька років тому, а спекти все не наважувалася. Насторожувала кількість оліїї. І от наважилася. Збила білки, потім по- одному додавала жовтки і по пів стакана цукру. І вже пізніше, не припиняючи збивати, вливала тонкою цівкою (як до майонезу!!!!) олію...На цьому етапі всі мої сумніви розвіялися. Бо я побачила, як утворюється гарна пухка маса...Далі всі інградієнти по рецепту. Від себе ще додала вишень,свіжоморожених, скроплених коньяком. Пляцок получився високий, пухкий, ароматний. Найгірше, то було дочекатися поки застине. Чи смачний? Не можу довідатися, бо так метуть, що не можуть нічого сказати (жартую).
Дуже смачно, вельми вдячні !!!!!
 



#14 написав: Натонька (28 січня 2014 08:50)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
natka0208,
дякую за такий гарний та корисний коментар!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#15 написав: Francheska (24 жовтня 2016 19:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
ось мій фото-звіт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна (Учора, 16:18)
Торт медовий «Улюблений»
  Пише Катя Некрасова (Учора, 14:00)
Салат "Веснянка"
  Пише yulia (Учора, 14:00)
Канапки польські.
  Пише svet.vet (Учора, 13:45)
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 11:09)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100