Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Пісні страви » Баклажани в маринаді
 

Баклажани в маринаді

13 листопада, 2014  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Пісні страви, Баклажани
 

Баклажани в маринаді

3 баклажани
1 середня голівка часнику
2 червоних і 2 жовтих перця
1 гострий перчик(по бажанню)
петрушка та кріп (по 2-3 ст. л.-нарублені)
сіль, чорний перець
1/3 скл. оцту (виноградного або яблучного)
2/3 скл. кип'яченої води
олія

Баклажани нарізати на кружечки і помістити в велику посуду з соленою водою на 1 годину.
Через годину витягнути з води, відтиснути в долонях і промокнути паперовими рушничками.
В сковорідці розігріти олію і підсмажити баклажани, але не до 100% готовності - вони повинні бути м'якими, але не пересмаженими, світлими. Кожен шматочок промокнути паперовим рушничком.
Перці запекти в духовці, очистити та нарізати кубиками.
Зелень дрібно нарізати, часник видавити через часникодавку.
Змішати перець з часником та зеленню. Посолити, поперчити.
В скляний посуд викладати шарами - шар баклажанів, посипати сумішшю перців, знову баклажани, і знову перці.
Змішати оцет, воду, сіль і перець. Залити баклажани. Рідина повинна тільки покрити верхній шар, не більше. Накрити кришкою.
Бажано приготувати за день до подачі на стіл.

P.S. Перець можна брати одного кольору.
Баклажани я запікала разом з перцем, а потім в маринад давала трохи олії.

Джерело: Дякую за смачний рецепт Клара_С з кукінга

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (18 листопада 2014 21:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Вийшла дуже смачна закуска belay .Тільки я баклажани пекла в духовці на режимі *broil* ,економить час і олію lol


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Натонька (18 листопада 2014 21:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
о, файно smile я теж баклажани запікала.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Darka (19 листопада 2014 00:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
А я майже до всього так баклажани роблю,особливо на рулетики і до закруток тоже.Нарізаю баклажани куржечками чи повздовж а на салат то більшими кубиками ,посолю добре і хай постоять 1-2 год.Потім відтискаю з тої солоної води,складаю в миску ,трошки олії даю ,перемішаю і в один ряд на бляху.В духовці треба пильнувати бо дуже скоро піджарюються під грилем,один раз перевертаю,готово t0242 .Може кому пригодиться така інформація,буду тільки рада. Такий спосіб радує тим що це швидко і не жирно.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Сьогодні, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Учора, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 70
Гостей: 55
Користувачі: Mariasch, Dargothdola, JamesjAish
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100