Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Пісні страви » Баклажани в маринаді
 

Баклажани в маринаді

13 листопада, 2014  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Пісні страви, Баклажани
 

Баклажани в маринаді

3 баклажани
1 середня голівка часнику
2 червоних і 2 жовтих перця
1 гострий перчик(по бажанню)
петрушка та кріп (по 2-3 ст. л.-нарублені)
сіль, чорний перець
1/3 скл. оцту (виноградного або яблучного)
2/3 скл. кип'яченої води
олія

Баклажани нарізати на кружечки і помістити в велику посуду з соленою водою на 1 годину.
Через годину витягнути з води, відтиснути в долонях і промокнути паперовими рушничками.
В сковорідці розігріти олію і підсмажити баклажани, але не до 100% готовності - вони повинні бути м'якими, але не пересмаженими, світлими. Кожен шматочок промокнути паперовим рушничком.
Перці запекти в духовці, очистити та нарізати кубиками.
Зелень дрібно нарізати, часник видавити через часникодавку.
Змішати перець з часником та зеленню. Посолити, поперчити.
В скляний посуд викладати шарами - шар баклажанів, посипати сумішшю перців, знову баклажани, і знову перці.
Змішати оцет, воду, сіль і перець. Залити баклажани. Рідина повинна тільки покрити верхній шар, не більше. Накрити кришкою.
Бажано приготувати за день до подачі на стіл.

P.S. Перець можна брати одного кольору.
Баклажани я запікала разом з перцем, а потім в маринад давала трохи олії.

Джерело: Дякую за смачний рецепт Клара_С з кукінга

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (18 листопада 2014 21:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Вийшла дуже смачна закуска belay .Тільки я баклажани пекла в духовці на режимі *broil* ,економить час і олію lol


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Натонька (18 листопада 2014 21:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
о, файно smile я теж баклажани запікала.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Darka (19 листопада 2014 00:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
А я майже до всього так баклажани роблю,особливо на рулетики і до закруток тоже.Нарізаю баклажани куржечками чи повздовж а на салат то більшими кубиками ,посолю добре і хай постоять 1-2 год.Потім відтискаю з тої солоної води,складаю в миску ,трошки олії даю ,перемішаю і в один ряд на бляху.В духовці треба пильнувати бо дуже скоро піджарюються під грилем,один раз перевертаю,готово t0242 .Може кому пригодиться така інформація,буду тільки рада. Такий спосіб радує тим що це швидко і не жирно.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100