Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Пісочне печиво ( для айсінгу)
 

Пісочне печиво ( для айсінгу)

27 жовтня, 2014  |  Коментів (18)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Пісочне печиво ( для айсінгу)

200 г вершкового масла
250 г цукру-пудри
1 яйце
1 ч. л. ванільного цукру
1 ч. л. солі
400-450 г борошна
2 ч. л. розпушувача

Масло розтерти з цукром - пудрою.
Збити яйце, сіль, та ванільний цукор, додати до масла, вимішати.
Поступово додати борошно та розпушувач.
Взяти частину тіста, розтачати , вирізати печиво, за допомогою кондитерської лопатки переносити на бляшку для випічки.
Пекти 7-8 хв при 200 *
Раджу брати масло, не використовувати маргарин . Тісто місити досить круте , воно ніби розсипається, проте гарно тримає форму при випічці.
Пісочне печиво ( для айсінгу)

Джерело: з нету, з моїми змінами

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Марія Митник (27 жовтня 2014 14:22)


Група: Кондитер
Коментарів: 50
Дякуємо за рецепт!!! Буду пекти...
 



#2 написав: Канарейка (27 жовтня 2014 20:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
печиво класне, скоро при нагоді стане!
 



#3 написав: Roksolana (28 жовтня 2014 02:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
Я пекла таке печиво кілька разів, в нас воно називається Sugar cookie тобто цукрове печиво :) при випіканні цього печива має значення як грубо чи тонко ви його розкачаєте і 1 хв. міняє дуже чи воно мягке чи сухе. То треба завжди пильнувати мені :) a0a


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#4 написав: chajka (28 жовтня 2014 09:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
Roksolana
дякую за доповнення до рецепту smile
До речі, це мабуть ти той рецепт і перекладала ? в чаті , колись Натонька виставляла його на англійській.
Якщо ти - то дякуємо за переклад))) я його трішки під себе підлаштувала
 



#5 написав: Roksolana (28 жовтня 2014 16:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
Ні мабуть не я, я щось непамятаю такого smile


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#6 написав: chajka (28 жовтня 2014 18:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
Цитата: Roksolana
Ні мабуть не я, я щось непамятаю такого

от і я не пам"ятаю хто це був feel , можливо він ще відкликнеться))) наш перекладач
Заочно йому дякуємо smile
 



#7 написав: Darka (29 жовтня 2014 04:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Гарне печиво belay


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#8 написав: Маруня (31 жовтня 2014 14:14)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Цитата: chajka
можливо він ще відкликнеться))) наш перекладач

hi
 



#9 написав: Roksolana (19 листопада 2014 17:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
вчора спекла і прекрасила печиво синочкові до садочку


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#10 написав: chajka (20 листопада 2014 10:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
Маруня, дякуємо за переклад 1f7

Цитата: Roksolana
вчора спекла і прекрасила печиво синочкові до садочку

Гарненькі, думаю діткам сподобалось love
 



#11 написав: ОЛЕСЯ (11 січня 2015 20:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 439
Іринко це цей рецепт http://www.sweetsugarbelle.com/2011/06/basic-sugar-cookie-recipe-2/ ?


--------------------
 



#12 написав: chajka (12 січня 2015 11:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
ОЛЕСЯ, точно не пам"ятаю :) , можливо це саме він
Проте коли робила все по рецепту, тістечка були засолодкі і розпливались при випічці, тому змінила дещо smile
 



#13 написав: kykysja41145 (7 лютого 2016 23:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 34
дякую за рецепт. пекла, пробувала розписувати. я не могла перенести печенько на пергамет, а коли розтачувала на пергаменті, то на могла повибирати зайве тісто. краї повиходили покоцані. тепер прочитала що треба місити туге тісто. а в мене було мяке досить і певно затонко розтачувала, бо підгорало. я невстигала слідкувати. от, що означає руки не з того місця...
ще трошки в холодильнику є, трохи підмішу і товще розтачаю, і повернусь із звітом feel
 



#14 написав: chajka (13 лютого 2016 21:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
kykysja41145, так тісто має бути туге, коли розтачуєш злегка на краях потріскує, переносити можна лопаткою, перед розтачуванням підсипте трішки борошна на дошку, печеться воно дуже швидко, тому потрібно пильнувати ) надіюсь все вдасться smile
 



#15 написав: Pygovo4ka (3 вересня 2016 21:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
а можна за кілька днів спекти таке печиво, прикрасити глазурью?воно довго зберігається?
 



#16 написав: Pygovo4ka (15 вересня 2016 18:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
пекла це печиво; коли прочитала, то сподобався рецепт, а от як дійшла справа до тіста, одне розчарування........
робила все як в рецепті, з пудрою, дала 450гр. борошна, бо тісто було дуже мяке, але ще більше бопоялась давати, тісто розссипалось, не збиралось в купу, розкачати неможливо, все тріскає і розссипається, спробувала розкачати між двома пергаментами, краще, але тоді мало печеньок виходить, так і пекла по кілька, скільки вирізалось. після випічки, печеньки по краях як " бахрому" мають, лише на смак смачне.
 



#17 написав: chajka (16 вересня 2016 15:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
Цитата: Pygovo4ka
робила все як в рецепті, з пудрою, дала 450гр. борошна, бо тісто було дуже мяке, але ще більше бопоялась давати, тісто розссипалось, не збиралось в купу, розкачати неможливо, все тріскає і розссипається,

Pygovo4ka, мабуть, проблема в кількості борошна, 450 г забагато, тісто має злегка потріскувати по боках, коли розтачуєте, але не надто...
щодо зберігання , то тиждень в холодильнику зберігається без проблем, щоправда розписую його 1-2 дні перед святом....
 



#18 написав: Pygovo4ka (16 вересня 2016 21:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
дякую за відповідь. якби я не додала ще борошна, то тісто було б рідке, воно розпливалось, купи не трималось, можливо тісто треба було в холодильник покласти? масло брала 80%.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 12
Користувачі: MathewBROMY
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100