Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Печиво Флорентіно
 

Печиво Флорентіно

3 квітня, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Печиво Флорентіно

Масло вершкове — 160 г
Вівсяні пластівці — 80 г
Мигдаль пластинками — 110 г
Кокосова стружка — 30 г
Цукор-пісок — 210 г
Борошно — 90 г
Вершки будь-якої жирності — 50 г
Ванільний цукор - пакетик
Шоколад розтоплений для обмазування

Розігріти духовку до 190 град. Масло розтопити, мигдальні пластівці поламати руками, щоб перетворилися на крихти та додати їх до масла. Додати решту інгредієнтів, окрім шоколаду. Все ретельно перемішати ложкою. Війде ось таке тісто

Печиво Флорентіно


Застелити деко пергаментом. Викласти за допомогою двох ложок купки тіста розміром з перепелине яйце на відстань 8 см одне від одного. Потім придавити купки тіста ложкою, змоченою в холодній воді, або пальцями. Ось так

Печиво Флорентіно


Поставити деко в дуовку і пекти недовго, щоб печиво стало світло-коричневим з країв, але не сильно темне, бо горілий цукор - то не смачно і не корисно))

Печиво Флорентіно


Витягти с духовки деко і залишити його холонути на хвилин 2-3, щоб печиво затверділо. Як стане хоч трохи твердим, переложіть печиво в тарілку.
Печиво виходить дуже-дуже крихке та з карамельним смаком. Дуже смачно, якщо його обмакнути в шоколад або в нутеллу. Мій чоловік навіть не зрозумів, що там вівсяні пластівці, а коли дізнався про це, то не повірив. Взагалі-то він не любить вівсянку, а це печиво їсть с задоволенням.

Джерело: http://www.povarenok.ru/recipes/show/74518/

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Натонька (4 квітня 2014 13:34)


Група: Адміністратор
Коментарів: 508
Таке файне печенько! Як побачила рецепт, одразу захотіла зробити, дякую!



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#2 написав: astrex (4 квітня 2014 20:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Натонька, я дуже рада, що вам сподобалось. Я сама завтра планую знову напекти цього печенька. Ще думаю додати апельсинової цедри. Вважаю, що вона пасуватиме))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише Katys_Cakes (Сьогодні, 11:10)
worfyjrqcc
  Пише rurlswire (Сьогодні, 01:58)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 02:28)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 62
Гостей: 41
Користувачі: rurlswire, lxbxvhdeqwc, appeasync, TignAgix, rurlswire, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100