|
0,5 фейхоа 0,5 кг меду натурального
Фейхоа помити, відрізати хвостики, перемолоти на м'ясорубці або подрібнити блендером, додати мед, гарно розмішати і перекласти в стерильну банку. Зберігати в холодильнику.
P.S. Фейхоа - це справжня вітамінна бомбочка. За своїм виглядом фейхоа схожа на великий аґрус, її темно-зелена шкірка трохи гірка. В плодах фейхоа міститься величезна кількість сполук йоду, сахароза, вітамін С, яблучна кислота та природні антиоксиданти. Хоч шкірка трішки гірчить - її все ж не варто зрізати, бо саме в ній багато йоду. Ніжна желеподібна серединка плоду за смаком нагадує недостиглу суницю. Фейхоа лікує щитовидну залозу, онкологічні захворювання, пієлонефрит, атеросклероз та сприяє підвищенню загального імунітету. Одна ягода фейхоа містить: Калорій 14, Жирів 0,2 г , Насичених жирів 0 г, Холестерину 0 мг, Вуглеводів 3 г, Клітковини 0,6 г, Цукру 2,7 г, Протеїну 0,3 г, Кальцію 4,8 г, Калію 44 мг.
Джерело: від співпрацівниці
|
|