Hа одну персону
80 г пасти фарфалле з цільнозернового борошна - 80 г 2 середні морквини половина цибулини 1 зубок часнику 3/4 скл. молока
Поставити варити пасту відповідно до інструкції. На оливковій олії навіть не підсмажити а довести до прозорості нарізану цибулю. Додати часник. Морквини почистити і нарізати кубиками. Додати до цибулі і готувати 5 хв. Влити молоко і готувати ще кілька хвилин до моменту коли молоко трохи випарується і разом з іншими інгредієнтами об'єднається в соус. Посолити на ваш смак-бо морква солодка - раджу проконтролювати кількість солі. Поперчити. Додати пасту. Все добре розмішати. Можна подавати посипавши пармезаном або іншим сиром. Приємного апетиту!
Джерело: Власний
|