Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Рецепти від зірок та шеф-кухарів » Карамельне печиво від Луки Монтерсіно
 

Карамельне печиво від Луки Монтерсіно

29 липня, 2013  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Рецепти від зірок та шеф-кухарів, Печиво
 

Карамельне печиво від Луки Монтерсіно

180 г коричневого цукру
50 г вершків, довести до кипіння
350 г вершкового масла, кімнатної температури
50 г коричневого цукру
550 г борошна

Поставте каструлю з товстим дном на вогонь. Висипте 1/3 цукру і почніть його плавити. Коли перша партія коричневого цукру почне танути, додайте ще половину - не мішати, можна лише злегка трусити каструльку, щоб цукор рівномірно розподілився. Потім додайте залишок.Коли карамель буде готова, зніміть каструльку з вогню і дуже акуратно додайте гарячі вершки. Знову поставте на вогонь і мішайте віночком доти, поки суміш повністю не стане однорідною. Потім додайте вершкове масло і перемішайте. Мішати треба до повного розчинення масла і гладкою структури карамелі.Перелейте отриману вершкову карамель у прохолодну миску і висипте все борошно відразу і коричневий цукор. Замісити тісто.Пкладіть тісто на папір для випічки або силіконовий килимок, зверху накрийте другим листом пергаменту. Розкачайте качалкою тісто, товщиною 0,5 см., вуріжте печиво і поставте в холодильник на 4-5 годин.Розігрійте духовку до 180С. За бажанням верх можна ще посипати трохи цукром.Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці 15 хвилин. Потім акуратно перекладіть готове печиво на кухонну решітку і дайте йому повністю охолонути.

При відсутності коричневого цукру його можна замінити простим.

Джерело: шеф-кондитер Лука Монтерсіно

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Канарейка (30 липня 2013 14:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
треба спробувати, гарне печиво!
 



#2 написав: Oksanochka (31 липня 2013 08:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
Канарейка,
обовязково спробуй потім не відірвешся)
 



#3 написав: Darka (3 серпня 2013 22:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Цікаве печиво,таке смачне виглядає. winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Тереза (5 серпня 2013 17:15)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Цікаве печиво!Дякую за рецепт!
 



#5 написав: Oksanochka (6 серпня 2013 10:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
Darka,
Тереза,
Спасибі!Печиво супер!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100