Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Рецепти від зірок та шеф-кухарів » Карамельне печиво від Луки Монтерсіно
 

Карамельне печиво від Луки Монтерсіно

29 липня, 2013  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Рецепти від зірок та шеф-кухарів, Печиво
 

Карамельне печиво від Луки Монтерсіно

180 г коричневого цукру
50 г вершків, довести до кипіння
350 г вершкового масла, кімнатної температури
50 г коричневого цукру
550 г борошна

Поставте каструлю з товстим дном на вогонь. Висипте 1/3 цукру і почніть його плавити. Коли перша партія коричневого цукру почне танути, додайте ще половину - не мішати, можна лише злегка трусити каструльку, щоб цукор рівномірно розподілився. Потім додайте залишок.Коли карамель буде готова, зніміть каструльку з вогню і дуже акуратно додайте гарячі вершки. Знову поставте на вогонь і мішайте віночком доти, поки суміш повністю не стане однорідною. Потім додайте вершкове масло і перемішайте. Мішати треба до повного розчинення масла і гладкою структури карамелі.Перелейте отриману вершкову карамель у прохолодну миску і висипте все борошно відразу і коричневий цукор. Замісити тісто.Пкладіть тісто на папір для випічки або силіконовий килимок, зверху накрийте другим листом пергаменту. Розкачайте качалкою тісто, товщиною 0,5 см., вуріжте печиво і поставте в холодильник на 4-5 годин.Розігрійте духовку до 180С. За бажанням верх можна ще посипати трохи цукром.Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці 15 хвилин. Потім акуратно перекладіть готове печиво на кухонну решітку і дайте йому повністю охолонути.

При відсутності коричневого цукру його можна замінити простим.

Джерело: шеф-кондитер Лука Монтерсіно

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Канарейка (30 липня 2013 14:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
треба спробувати, гарне печиво!
 



#2 написав: Oksanochka (31 липня 2013 08:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
Канарейка,
обовязково спробуй потім не відірвешся)
 



#3 написав: Darka (3 серпня 2013 22:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Цікаве печиво,таке смачне виглядає. winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Тереза (5 серпня 2013 17:15)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Цікаве печиво!Дякую за рецепт!
 



#5 написав: Oksanochka (6 серпня 2013 10:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
Darka,
Тереза,
Спасибі!Печиво супер!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 66
Гостей: 53
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100