Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Рецепти від зірок та шеф-кухарів » Карамельне печиво від Луки Монтерсіно
 

Карамельне печиво від Луки Монтерсіно

29 липня, 2013  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Рецепти від зірок та шеф-кухарів, Печиво
 

Карамельне печиво від Луки Монтерсіно

180 г коричневого цукру
50 г вершків, довести до кипіння
350 г вершкового масла, кімнатної температури
50 г коричневого цукру
550 г борошна

Поставте каструлю з товстим дном на вогонь. Висипте 1/3 цукру і почніть його плавити. Коли перша партія коричневого цукру почне танути, додайте ще половину - не мішати, можна лише злегка трусити каструльку, щоб цукор рівномірно розподілився. Потім додайте залишок.Коли карамель буде готова, зніміть каструльку з вогню і дуже акуратно додайте гарячі вершки. Знову поставте на вогонь і мішайте віночком доти, поки суміш повністю не стане однорідною. Потім додайте вершкове масло і перемішайте. Мішати треба до повного розчинення масла і гладкою структури карамелі.Перелейте отриману вершкову карамель у прохолодну миску і висипте все борошно відразу і коричневий цукор. Замісити тісто.Пкладіть тісто на папір для випічки або силіконовий килимок, зверху накрийте другим листом пергаменту. Розкачайте качалкою тісто, товщиною 0,5 см., вуріжте печиво і поставте в холодильник на 4-5 годин.Розігрійте духовку до 180С. За бажанням верх можна ще посипати трохи цукром.Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці 15 хвилин. Потім акуратно перекладіть готове печиво на кухонну решітку і дайте йому повністю охолонути.

При відсутності коричневого цукру його можна замінити простим.

Джерело: шеф-кондитер Лука Монтерсіно

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Канарейка (30 липня 2013 14:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
треба спробувати, гарне печиво!
 



#2 написав: Oksanochka (31 липня 2013 08:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
Канарейка,
обовязково спробуй потім не відірвешся)
 



#3 написав: Darka (3 серпня 2013 22:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Цікаве печиво,таке смачне виглядає. winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Тереза (5 серпня 2013 17:15)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Цікаве печиво!Дякую за рецепт!
 



#5 написав: Oksanochka (6 серпня 2013 10:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
Darka,
Тереза,
Спасибі!Печиво супер!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 23:49)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Жіноча мода
  Пише KsunkaKsu ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 11
Користувачі: JakeRort, liepEstismils, bxrwyaonrgh, izfyxheibnz, jvgyzcgovyd, zrywhirler, gvqwyeohhgq, gxpyykleiuh
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100