Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Вишні у власному соці
 

Вишні у власному соці

26 червня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Консервація
 

Вишні у власному соці

вишні
цукор
лимонна кислота

Вишні помити, видалити кісточки. Я відразу складаю в банки, пересипаючи цукром ( на 0.5 л - 4-5 ст.л.), додаю по 1/3 кав.л. лимонної кислоти для збереження кольору. Ставлю стерилізувати - 15 хв. Закатую, перевертаю догори дном і залишаю до повного остигання.
Від таких вишень у мене немає печії (що теж не мало важливо).


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (27 червня 2013 19:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Дякую за рецепт!!!Вишні вже є,буду робити!!!
 



#2 написав: Маруня (1 липня 2013 09:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Дуже дякую за рецепт. Вже скористалася what Швидко і зручно b5a
 



#3 написав: KASYA (13 жовтня 2013 13:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ось , мої вишні. Зробила ще влітку, а тільки зараз сфотографувала



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вирішила купити червону ікру чавича
  Пише sergey1818 (Сьогодні, 02:58)
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100