Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Вишні у власному соці
 

Вишні у власному соці

26 червня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Консервація
 

Вишні у власному соці

вишні
цукор
лимонна кислота

Вишні помити, видалити кісточки. Я відразу складаю в банки, пересипаючи цукром ( на 0.5 л - 4-5 ст.л.), додаю по 1/3 кав.л. лимонної кислоти для збереження кольору. Ставлю стерилізувати - 15 хв. Закатую, перевертаю догори дном і залишаю до повного остигання.
Від таких вишень у мене немає печії (що теж не мало важливо).


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (27 червня 2013 19:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Дякую за рецепт!!!Вишні вже є,буду робити!!!
 



#2 написав: Маруня (1 липня 2013 09:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Дуже дякую за рецепт. Вже скористалася what Швидко і зручно b5a
 



#3 написав: KASYA (13 жовтня 2013 13:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ось , мої вишні. Зробила ще влітку, а тільки зараз сфотографувала



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Задумаймось...
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Безпека дитини в суспільстві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Як вберегти зуби здоровими
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ванна кімната
  Пише frost ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 76
Гостей: 52
Користувачі: curewokageh11, dyxvvfsrncc, gykzvdeeofv, avuzzespbdd, xjwvkzkgml, blExcaws
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100