Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Вишні у власному соці
 

Вишні у власному соці

26 червня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Консервація
 

Вишні у власному соці

вишні
цукор
лимонна кислота

Вишні помити, видалити кісточки. Я відразу складаю в банки, пересипаючи цукром ( на 0.5 л - 4-5 ст.л.), додаю по 1/3 кав.л. лимонної кислоти для збереження кольору. Ставлю стерилізувати - 15 хв. Закатую, перевертаю догори дном і залишаю до повного остигання.
Від таких вишень у мене немає печії (що теж не мало важливо).


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (27 червня 2013 19:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Дякую за рецепт!!!Вишні вже є,буду робити!!!
 



#2 написав: Маруня (1 липня 2013 09:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Дуже дякую за рецепт. Вже скористалася what Швидко і зручно b5a
 



#3 написав: KASYA (13 жовтня 2013 13:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ось , мої вишні. Зробила ще влітку, а тільки зараз сфотографувала



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 22:36)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 67
Гостей: 53
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100