Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Вишні у власному соці
 

Вишні у власному соці

26 червня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Консервація
 

Вишні у власному соці

вишні
цукор
лимонна кислота

Вишні помити, видалити кісточки. Я відразу складаю в банки, пересипаючи цукром ( на 0.5 л - 4-5 ст.л.), додаю по 1/3 кав.л. лимонної кислоти для збереження кольору. Ставлю стерилізувати - 15 хв. Закатую, перевертаю догори дном і залишаю до повного остигання.
Від таких вишень у мене немає печії (що теж не мало важливо).


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (27 червня 2013 19:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Дякую за рецепт!!!Вишні вже є,буду робити!!!
 



#2 написав: Маруня (1 липня 2013 09:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Дуже дякую за рецепт. Вже скористалася what Швидко і зручно b5a
 



#3 написав: KASYA (13 жовтня 2013 13:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ось , мої вишні. Зробила ще влітку, а тільки зараз сфотографувала



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
buy viagra
  Пише ymuxe ()
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100