Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » "Секрет монахинь"
 

"Секрет монахинь"

13 травня, 2013  |  Коментів (14)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

"Секрет монахинь"

Корж I :
200 г маргарину
200 г цукрової пудри
200 г борошна
4 яйця
1 ч л. розпушувача

Тісто II :
300 г борошна
150 г маргарину
100 г цукрової пудри
3 яєчні жовтки
1 ч. л. розпушувача

Сирна маса
1,2 кг сиру
2 скл. цукру
2 без цукру ванільних пудинга
12 яєць
150 г масла

Пудинговая маса
2 скл. молока
1 без цукру, ванільний пудинг
2 ст. л. цукру
250 г масла
1 червоне желе

Для першого коржа збийте маргарин і цукор, додати по одному яйця і, борошно, змішане з розпушувачем. Вилити тісто у форму ( 30x40 см), випікати близько 35 хвилин при 180 ° C.
Для другого з перерахованих інгредієнтів замісити тісто
Сирна маса-
Сир змолоти в комбайні додати цукар,жовтки,розтоплене масло. Білки збити додати до сиру і додати пудинг

У форму покласти тісто(трохи його підпекти до трохи золотистої кірочки), на нього вилити сирне тісто

Все випікати близько 60 хвилин при 175 ° С. Дати остигнути.

Крем

Розчиніть желе в 1/4 склянки гарячої води.

З пудингу зварити заварний крем

Масло збити,додаючи охолоджений пудинг,додати желе, збити
Складання

На сирний корж покласти пудинговую масу, накрити коржем №1

Залийти шоколадною помадкою, посипати подрібненими волоськими горіхами, охолодити

Джерело: http://www.liveinternet.ru/tags/%EF%EB%FF%F6%EA%E8/page4.html

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: oksana d (13 травня 2013 21:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 302
Вау! Яка красота , навіть не сумніваюся, що і смакота! winked
 



#2 написав: KASYA (13 травня 2013 21:47)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Такий гарний в розрізі!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: Galina_Nedomirko_ (13 травня 2013 21:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
І пляцок,і назва цікава,ніжний виглядає,беру на замітку.А розмір форми який?
 



#4 написав: galalviv (13 травня 2013 22:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
О !!!!! Такий красивий і смачний, думаю. Треба спробувати, я таке люблю !
 



#5 написав: Darka (14 травня 2013 03:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 702
Цікавий пляцок.А пудинг якої фірми? Не знаю чи у нас такі є.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: Майя Шутенко (14 травня 2013 08:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Неймовірно повітряний і апетитний,-краса!!!!!!!!!!!
 



#7 написав: Іванка (14 травня 2013 08:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Дуже люблю сирники smile часто різні печу,а ще такого рецепта не маю,Спечу відзвітуюсь)
 



#8 написав: інна (14 травня 2013 10:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Цитата: Darka
А пудинг якої фірми?

Пудинг брала польський,в нас такий на базарі продають

.
Цитата: Galina_Nedomirko_
А розмір форми який?

Форма у мене 30*40.
Дівчата печіть,пляцок дійсно смачний
 



#9 написав: Тереза (14 травня 2013 17:20)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Дякую за новий і цікавий рецепт пляцка!!!
 



#10 написав: Ксенічка (15 травня 2013 13:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Інночко, смачненько так!! Мої полюбляють таку випічку, маю схожого рецептика "секрет монахинь" сестри Ольги, подобається дуже.А тут ще й з желе..буду пробувати)!
 



#11 написав: galalviv (31 травня 2013 19:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Спекла я той секрет, але в тебе, Інна, верхній корж виглядає пухкенький, як бісквіт, а в мене ні... , а я все по рецепту робила, хоча масляні не такі повітряні виходять...,але в тебе вийшов))). Верх шоколадом не поливала-не дуже люблю,сирника ніколи не поливаю, а зробила з тих 3 білків, що лишаються, і желе таку масу, якою залила верх-безвідходне виробництво)). І корж, який під сиром, я не підпікала окремо, бо боялась, щоб не підгорів (потім же з сиром ще 60 хв. пекти), бо в мене низ не виключається в духовці, - мабуть даремно, бо вийшла така трохи мокра полоска. Дякую за рецепт, в розрізі мені дуже подобається, але на замовлення (в мене то важливий аргумент )))) під мастику він не підійде мені, а для себе - мороки трохи багато...,мені легше просто сирник спекти-я лєнтяйка feel . От хто празники вдома справляє-то такий тортик прикрасить кльош !!!
 



#12 написав: інна (20 червня 2013 14:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Цитата: galalviv
але в тебе, Інна, верхній корж виглядає пухкенький, як бісквіт, а в мене ні... , а я все по рецепту робила, хоча масляні не такі повітряні виходять...,але в тебе вийшов))).

я печу на маргарині,спочатку збиваю її з цукром,а потім по одному додаю яйця,після яєць по трохи підсипаю муку з порошком.Пекла вже 2 рази і корж виходив однаковий.Під мастику не пробувала,не було нагоди,але думаю якщо з ганашем то піде.Мені краще пекти такий сирник бо простий в мене не дуже виходить,то сильно осяде ,то потріскає...А білки що залишаються я додою до сиру
 



#13 написав: helen02071979 (24 вересня 2014 08:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Пекла цього тижня чи галяретка попала не добра не знаю але з пудингом шар не застигав ніяк треба буде ще раз попробувати
 



#14 написав: Натонька (24 вересня 2014 11:19)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
helen02071979,
а яка фірма тої галяретки була?


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Учора, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 72
Гостей: 58
Користувачі: ole4ka
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100