|
Корж I : 200 г маргарину 200 г цукрової пудри 200 г борошна 4 яйця 1 ч л. розпушувача
Тісто II : 300 г борошна 150 г маргарину 100 г цукрової пудри 3 яєчні жовтки 1 ч. л. розпушувача
Сирна маса 1,2 кг сиру 2 скл. цукру 2 без цукру ванільних пудинга 12 яєць 150 г масла
Пудинговая маса 2 скл. молока 1 без цукру, ванільний пудинг 2 ст. л. цукру 250 г масла 1 червоне желе
Для першого коржа збийте маргарин і цукор, додати по одному яйця і, борошно, змішане з розпушувачем. Вилити тісто у форму ( 30x40 см), випікати близько 35 хвилин при 180 ° C. Для другого з перерахованих інгредієнтів замісити тісто Сирна маса- Сир змолоти в комбайні додати цукар,жовтки,розтоплене масло. Білки збити додати до сиру і додати пудинг
У форму покласти тісто(трохи його підпекти до трохи золотистої кірочки), на нього вилити сирне тісто
Все випікати близько 60 хвилин при 175 ° С. Дати остигнути.
Крем
Розчиніть желе в 1/4 склянки гарячої води.
З пудингу зварити заварний крем
Масло збити,додаючи охолоджений пудинг,додати желе, збити Складання
На сирний корж покласти пудинговую масу, накрити коржем №1
Залийти шоколадною помадкою, посипати подрібненими волоськими горіхами, охолодити
Джерело: http://www.liveinternet.ru/tags/%EF%EB%FF%F6%EA%E8/page4.html
|
|