|
1,25 ч. л. дріжджів 437 г борошна пшеничного 63 г борошна житнього 1,25 г оливкової олії 300 мл маринаду від оливок 85 мл. води 20 шт. середніх оливок
Завантажити всі, крім оливок, інгредієнти відповідно до інструкції хлібопічки. Оливки порізати на четвертинки і завантажити їх у дозатор, або додати пізніше після звукового сигналу. Випікати в режимі "основний, випічка з родзинками", розмір буханки L. У мене колір скоринки "світлий".
P.S. Сьогодні можна випити трішки вина і ми собі влаштували таку собі "італійську" вечерю. Гливкуватий хліб з оливками був дуже доречним. Ех, сиру не вистачало.
Джерело: рецепт з сайту хлебопечка.ру
|
|