200 г сиру камамбер 1 яйце 2 ст. л. муки 3 ст. л. паніровочних сухарів 2 ст. л. олії 100 г винограду 1 жменька горішків кешью.
Сир нарізати рівними трикутничками. Яйце збити. В сковорідці розігріти олію (по оригінальному рецепту потрібно масло, але воно мені підгорало і я взяла олію). Шматочки сиру обмакати в муці, в яйці і гарно запанірувати з усіх сторін в сухарях. Обсмажувати сир до утворення хрумкої шкоринки. Подавати гарячим і згідно оригінального рецепту з журавлиновим варенням або джемом. Варення (джем) я замінила виноградом і кешью, на мій смак - не зіпсула. Вийшла легенька і смачна закуска.
Джерело: "Французкая кухня" (Том 4) з серії "Кухни народов мира"
|