Щоб тема не губилась, то розкажу з чого почалась моя любов до тортиків.
Перший торт, прикрашений мастикою, я побачила саме на Дрімфуді, попавши сюди 2 роки тому. Мене вразили тортики Ir71, я любовалась ними, але навіть подумки не думала, що щось подібне зможу зробити. Але все про них думала. І от перший прикрашений торт мій саме для свекрухи. А вийшло все так. Рік назад був у моєї свекрухи ювілей. А у неї депресняк, руку напередодні зламала, загіпсована. Відповідно їй не до свята. А я вам признаюсь, що у мене з нею досить натягнуті стосунки. Але ж я все таки повина людиною залишатись в любій ситуації. І от ми з чоловіком вирішили їй зробити сюрприз. Купили подарунок гарний(микрохвильовка, чому ж буде погано), наготовила страв, ну і якже без торта. Я сказала, ювілей-значить буде ювілейний торт, спечений невісткою. Замісила мастику по рецепту тієї ж Ir71, наліпила трояндочок. Сподобався процес, я вам скажу. Торт покрила шокомастикою, і якось там спробувала його прикрасити тими трояндами. Ось що у мене вийшло.
Свекруха була на сьомому небі від щастя. Якщо ще врахувати, що без попередження приїхали вечері після роботи за 100 км.
І я загорілась після того. Мені захотілось ще щось творити.
То мій другий торт для сина, причому зробила його дуже бистро, так як була обмежена в часі. Це я уже потім зрозуміла, що прикрашання забирає багато дуже сил і часу.
Корявенький, але дитина була така щаслива.
А молодший уже замовляв собі торт сам. Він вибрав Губку Боба.
Другий і третій торти зроблені за МК нашої Марічки, за що їй величезне спасибі!
Ой, потрібно зупинятись. Ну ще одненсенький тортик покажу, четвертий, уже на замовлення зроблений. Стільки любові в нього вклала, бо так же переживала, щоб сподобався клієнтам.
Дівчата, люблю наш сайт, хоч і мало дописую, але все перечитую. І люблю тортики. Мрію навчитись їх прикрашати майстерно)))