Можете тут показати фото свого першого тортика, та розказати історію, з чого все у вас почалось. Для тих, хто пече вже на замовлення, теж можна розказати, як ви на таке зважились.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Привіт господиням! Я у прикрашанні тортиків новачок, але вже були перші кроки роботи з мастикою. Тортики, звичайно, не такі, як ваші, але я надіюсь, що з часом буде виходити краще. А почалось все з того, що в журналі побачила тортики гарно прикрашені. Почала в інтернеті читати про мастику і натрапила на ваш сайт! Дуже довго шукала маршмеллоу, а потім ще довго не наважувалась робити. А потім випала нагода (свято села), і ось мій перший торт прикрашений мастикою.
З кожним наступним тортом буде все гарніше і гарніше. А той хто наважився на випікання таких тортиків велика молодчинка. Думаю, що всі дівчата зі мною погодяться
А цей просто, але завжди в мене проблема - не можу рівно покрити торт
Для цього спочатку поверхню торта треба вирівняти під мастику - змішати обрізки коржів з кремом зі згущонки і зробити гладку рівну форму - тоді мастика і лягає рівненько...
Поки у дітей сонний час,напишу і я про свій перший досвід роботи з мастикою.Торти намагалась прикрашати давно,ще навчаючись у школі.Тоді прикрашала кремом,потім десь почула про мастику з сухого молока+згущонка,робила і її,пробувала і з білків,але це все навмання,без рецептів,але щось таки виходило.А коли дожились до комп"ютера,в меншої доні наближалось д.н. і я почала шукати в інтернеті якісь ідеї дитячих тортиків і натрапила на мастику із маршмеллоу,спробувала і мені сподобалось,а результат викликав стільки захоплення у всіх гостей,що я тепер печу всім торти замість подарунків.Ось мій перший тортик А на "Дрімфуд" я потрапила,коли мала спекти весільний торт-переживала страшно,тому вивчала все від А до Я.Тоді спекла ще пару тортиків і захотілось почути об"єктивну критику від професіоналів,тому зареєструвалась,і тепер "Дрімфуд" в моєму житті кожного дня.Знаєте,як казала Маша з мультфільму:"И как же я жыла без пианино,и как же я без музыки жыла?" От так і я тепер не можу без "Дрімфуду".
Я як і більшість дівчат, вирішила порадувати свою донечку красивим тортиком, коли передивилась величезну кількість різних тортів, я теж захотіла зробити ляльку. На Ютубі знайшла МК ляльки, але не покритої мастикою, а прикрашену кремом. Та у красивих мастичних платячках ляльки мені подобались більше, тоді я знайшла величезну кількість рецептів мастики. Зробила з гліцерином, то вона у мене не вийшла, тоді зупинила свій вибір на мастиці з маршмелоу. Перша мастика дуже рвалася, але так хотілося довести справу до кінця. Робота затягнулася до самого ранку, але я таки зробила це. Всі були у захваті від моєї ляльки, а я бачила купу недоліків. Та основне, що донечці сподобалось.