Моя любов до прикрашання тортів почалася ще в дитинстві, бо моя бабця була чудовим кондитером. На кожне свято вона пекла не пляцки, а торти. (Десь так штук 5--6). Кожен її торт був витвором мистецтва. Але використовувала моя бабця трошки інакшу мастику, це був добре проварений цукор, а потім розтертий до стану мастики. (Бабця казала помадка) . Торти вона помадкою не покривала, але виробляла з неї різні речі (грибочки білі і мухомори, кошик з фруктами-- це те, що я найбільше запам'ятала і хотіла повторити) На свій стид і сором бабцина помадка мені не виходила (кришилася і неможливо було нічого з неї зліпити). Але я навчилася робити фігурки із горіхової маси (знову ж таки за бабциним рецептом з торта ябково-горіхового вареного , наразі розрізу сфотографованого немаю, тому цього рецепту не дам поки що).
Одного разу я побачила в газеті "Високий Замок" інтервю з жіночкою, яка виробляла чудові торти, але я такі робити не вміла, не знала як. Я цю жіночку знайшла в Однокласниках, і вона зі мною поділилася своїм вмінням. Пізніше я знайшла ваш сайт, тоді можна було ще переглядати всі майстер--класи, деякими з них я скористалася (скопіювала ляльку від Марічки для своєї донечки) Пекла тільки для себе. Нещодавно почала пекти на замовлення, довго не могла наважитися на такий крок.
Ця пародія на торт-- мій перший мастичний тортик, дууууже кривий, але я так сильно собою пишалася....., а як тішився мій тато...
А це вже другий , гарніше вийшов