Vajnrauh, я дуже рада, що посилочка нарешті дісталась твоєї домівки (а то я вже переживала чого вона так затрималась). в мене радості не менше ніж у тебе: нарешті і я комусь радість принесла. користуйся на здоров"я. Щасливих свят!!!!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Дівчатка!Вітаю всіх,хто отримав подаруночки!Яка радість ,коли Тебе вітають,чекаєш на приємний сюрприз!А ще приємніше від того,що посилочка летить до Тебе від Дрімфудівців,дівчаток,які стали справжньою дружньою і теплою родиною!!!!!!
Приєднююсь до тих слів! Дійсно, як то приємно получати подарунки, та ще від людей , з якими ти вже заочно знайомий. А ще як приємно й самому складати пакуночок, з любов"ю думаючи про ту людину, до якої то надійшлеш . Чесно кажучи, мені і те і друге принесло незвичайну радість!!!
Наталочко!Підтримую Тебе всією душею! Якими приємними і хвилюючими були ті хвилини,коли я вибирала подаруночки!!!!Згідна з дівчатами,що разом з сувенірами ми вкладаємо часточку своєї душі !!Листівку підписувала ,то хотілось надіслати цілого листа ,в якому подякувати за приємне спілкування у віртуальному казковому світі!
а я писала листи...маненькі... я взагалі люблю писати листи і листівки завжди підписую власноруч, не на кампюнтері
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Вітаю всіх дівчаток з Миколайчиками! Дуже гарні подаруночки у всіх!!!
Звітую. Сьогодні відправила пачечку форумляночці і маю надію що в наступну п’ятницю/суботу донесуть. Я відправила з кур’єром тому форумлянці ніде не тре ходити. Он правда я нічого не написала і відкриточку не вклала, тому вже буде форумляночка сама розбиратись що то таке... хоча там ніби нічого складного і незрозумілого нема.
Як обіцяла Волошка, не минулося й мені!!! Тільки що зателефонували з почти, щоб отримала "миколайчика", але я залишилася вдома з двома внучатами, а чоловік з дітьми повернуться тільки за пару годин!!! І то поїхати на пошту зможемо не раніше 12-ї