Natalyi, о, я думала моя перша дійде, але друга то теж нічогенько))) Дуже дякую за відгук, то так приємно чути, що все будевикористано по ділу! А форму я тут так хвалила, шо мусіла ще комусь таку купити, щоб теж попробував
Цитата: Natalyi
льодуфка гарна(в мене вона має ще одне застосування
Я оце власне і брала її, бо подумала, що її можна ще і для мастики якось застосувати, так що - фантазуй
Цитата: Natalyi
Ну паперові салфеточки під тістечка
А я щось подумала, що то під стакани Бач, яка ти господиня файна, все про все знаєш
Користуйся на здоров'я!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Наталочки вітаю вас!!! а чому двох? а тому що одна спокійна що її посилочка вже дісталась адресата і принесла велику радість. а іншу вітаю з прекрасними подарунками, вони суперові і дуже корисні.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Natalyi, вітаю з подаруночками!!! Приємно отримувати такі подарунки-сюрпризи, коли не знаєш, що подарують !!! А то я, наприклад, останні роки стала так практична - подарунки собі замовляю і несподіванки не виходить ...
Natalyi, Ірка-Шкірка, Вітаю вас з отриманими подарунками!!!!
А я сьогодні відправила свою посилку. На пошті так багато було людей, одні теж посилки відправляли, інші - газети виписували. Ніяк не годен було зосередитися. Але нарешті вже послала і буду з нетерпінням чекати, коли дійде до адресата. Надіюся, що подарунок сподобається, дуже хвилююся.
І я звітуюсь. Подарунки той Миколай нарешті забрав, але транспортні послуги того Миколая - то капець)))Мало того що тепло на вулиці, лляв дощ, а я в норковій шапці....мало того - приперлась в Миколаєву кантору саме в ту мить, як вони зачинились на обід, і мусила чекати, народу купа, цьоці-приймальниці задьоргані, а їхні послуги коштують удвоє дорожче задекларованої вартості пакуночка. А ще я писала маненького листа, трохи з помилками. А ще щось собі придумала, але сказати не можу, буду чекати відгуків. Дівчатка, якщо вислала щось таке маненьке і не дуже сподобається - не ображайтесь - я ж вперше, наступного разу виправлюсь
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
а тут ніби стандарту нема, головне щоб від душі...
нє, то не від душі. То від Миколая! я шо? дурно сніг відкидала йому?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Всім доброго вечора:) Іринко, Наталю, вітаю із отриманими подаруночками:) На диво пошта працює добре:) Я от тільки доплентала додому по дощу, а мене тут чекає повідомлення про посилочку:) Не можу вже дочекатись до завтра:)