Я також тільки-но із пошти повернулась:) Бажаю своїй посилці дійти благополучно, сподіваюсь, що вона принесе частинку хорошого настрою:) і позитивних емоцій:)
шановна форумчанко!!! моя посилочка відправилась сьогодні за адресатом... сподіваюсь, дійде благополучно, і принесе хоч краплинку святкового настрою у твій дім....
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
А я вже відправила свою посилочку! Маю надію, що вона дійде до мого адресата легким шляхом, цілою і неушкодженою. Також, сподіваюсь, що все прийдеться до душі і стане в нагоді! Переживаю.
І я ще не відправила, тому вже як там хтось не отримав то не переживайте..дороги тому Миколаю закурило, мушу вручну відкопувати якусь стежку
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Так що не турбуйтесь, в гарфік гри ми абсолютно вписуємось, дехто навіть на випередження графіка працює:) Я питала на пошті - посилка по Україні йтиме 4-5 днів - до Миколи уже буде в адресата під подушкою:)
слухайте, а ця гра лише на новий рік? на Паску такого не було?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого