Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 3?, покажіть і розкажіть, що ви сьогодні наготували?
lingrod
6 лютого 2011 13:01
Повідомлення #541


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Марія Митник,
Цитата: Марія Митник
варити 25-30 хвилин.

Цитата: Марія Митник
Стерелізувати 25хвилин

я так зрозуміла, що потрібно проварити 30 хвилин массу спочатку, а потім розкласти в банки і стерилізувати ще десь півгодини у воді, правильно?
Не розваряться кабачки за годину ? Чи я все ж таки недобре зрозуміла?
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 лютого 2011 15:19
Повідомлення #542


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
смакоти наготували! Іринко, lingrod, як тобі гарно вдається поєднувати коржі у випічці, такі всі різноманітні! от повезло твоїм рідним!

Марія, Катя, смачні кабачки!!!
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
6 лютого 2011 17:12
Повідомлення #543


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Нетік,Гавайський,це щось! :winked: Сижу біля монітора і насолоджуюсь Гавайським з капучіно.

Р.S.В крем додала трохи мармеладу
Перейти на початок сторінки
Олюся
6 лютого 2011 18:04
Повідомлення #544


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
мали сьогодні майстер-клас по виготовленню коробочок під цукерки
То ми ласували печивом Гнізда
і бутербродами з шведських пляцків

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 лютого 2011 18:44
Повідомлення #545


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Олюся
бутербродами з шведських пляцків

а що в начинці?
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
6 лютого 2011 18:48
Повідомлення #546


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
lingrod,
Кабачки не розваряться,якщо спочатку варити 25 хвилин і стерелізувати теж 25хвилин.Товщиною півкільця кабачків мають бути приблизно 1 см. :t0242:
Славочка,
Дуже дякую :smile:
Перейти на початок сторінки
lingrod
6 лютого 2011 19:08
Повідомлення #547


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
gutka,
Цитата: gutka
у мене такий рецептик для прикладу

Дякую, Катю,можливо, колись і спробую, як врожай вдасться, хоча, кабачки все родять!

Марія Митник,
дякую, зрозуміло.

Я щось завжди уникаю таких рецептів, в яких треба стерилізуватибанки у киплячій воді, вони мені пару раз не вдалися, от і не здружилися ми з ними. :smile:
Славочка,
Цитата: Славочка
вдається поєднувати корж

Славочко, та не завжди так виходить, я ж багато чого й не показую... :feel:
Перейти на початок сторінки
нетік
6 лютого 2011 19:20
Повідомлення #548


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Vajnrauh
Нетік,Гавайський,це щось!

рада що сподобалось...


Дівчата у вас стільки смакоти...супер...

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Олюся
6 лютого 2011 19:37
Повідомлення #549


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Цитата: Ірка-Шкірка
а що в начинці?

Шпарагівка тушкована гостра з томатом.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
lingrod
6 лютого 2011 20:11
Повідомлення #550


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Вчора робила фрікасе зелене

А ще буває жовте фрікасе

Мені ця страва дуже смакує - от і роблю її часто :winked:
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 10:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100