Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 3?, покажіть і розкажіть, що ви сьогодні наготували?
Solka
5 лютого 2011 20:48
Повідомлення #531


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Майє! Дякую за увагу, за підтримку, яку я дуже ціную! :belay:
Gutka - Дуже дякую! :cd: Майя радила поставити пиріг в холодильник - тоді на наступний день він буде ще смачнішим, я собі навіть уявити не можу як то ще смачніше! :lol:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
5 лютого 2011 20:56
Повідомлення #532


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
]Багата вітамінами і нажаль,дорога :crying: гречка з домашніми котлетами і салатом "кабачки в томатному соусі."
А до чаю насмажила пампушків з маком
Перейти на початок сторінки
Solka
5 лютого 2011 21:12
Повідомлення #533


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Марія - смачно! Подивилась на ваші рум'яні пампушки - і згадала свята :what:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
5 лютого 2011 21:15
Повідомлення #534


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Спекла на завтра до кавусі бісквітний рулет,з вершково-шоколадним кремом.

Перейти на початок сторінки
lingrod
5 лютого 2011 23:57
Повідомлення #535


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Марія Митник,
Гарні в тебе страви, Марійко,
Цитата: Марія Митник
"кабачки в томатному соусі."

Поділись з нами оцим рецептом - це ти закладувала на зиму, так? Виглядає ніби непогано!
А може і тут у нас є такий рецепт, тільки я недодивилась.
Перейти на початок сторінки
lingrod
6 лютого 2011 00:25
Повідомлення #536


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509



Ось такий в мене получився екпериментальний пляцок:
Перекладанець з Любиного журналу http://lubany-b.livejournal.com/101683.html - взятий за основу, але два коржі з нього я замінила на такі, як в Ірусі Ірка-Шкірка - з шоколадним безе.
Чому я так роблю - просто, дівчата, ви кожний день несете якісь нові рецепти отих пляцків, коли я ще старі не всі спробувала спекти, от і вимушена комбінувати по два хоча б! :smile:
А насправді - смачно вийшло!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
6 лютого 2011 00:30
Повідомлення #537


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Дівчатка ,таке все апетитне :m0512: Десь ви встигаєте то всьо зфоткати, В мене ніяк не виходить! Тільки -но щось приготую,так зразу і зїдять :feel:
Катю,твоя піцца така апетитна,що аж хочеться відкусити шматок!
Іринко,поділись тою смакотою, на завтра до кави))))
Перейти на початок сторінки
уляночка
6 лютого 2011 00:32
Повідомлення #538


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
надивлюсь на ваші пляцки і аж дух запирає....
Перейти на початок сторінки
gutka
6 лютого 2011 09:58
Повідомлення #539


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lingrod
Поділись з нами оцим рецептом - це ти закладувала на зиму, так?

у мене такий рецептик для прикладу
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
6 лютого 2011 11:53
Повідомлення #540


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Дякую,дівчатка! :no:
Кабачки в томатному соусі


2кг малих кабачків(порізати півкільцями)
пів літри томатного соусу
100гр цукру
100гр оцту
100гр олії
1 столова ложка солі
пів чайної ложки паприки.(я не даю,бо не дуже любимо гострого)
Перемішати і варити 25-30 хвилин.
На дно банки порізати 3 зубчики часничку; лавровий листок; перець горошком;кріп.
Стерелізувати 25хвилин.Виходить 3 літри.
Смачного!!!! :tongue:
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 12:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100